Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

G-lock

14. 11. 2007 15:09
Tak, to byla pohádka O červené karkulce

Jak znám tyhle "výlevy"  politických figur, tak mne napadá několik otázek. Například: To se ten Říman jednoho krásného dne prostě "z fleku" rozhodnul a zrušil zase nějakou agenturu? Bez podkladů? Zrušil ji bez náhrady? Agenda agentury nebude dále udržována a zanikne? Nebo agendu převezme někdo jiný? Byla agentura vůbec něco platná? Jaké má výsledky činnosti za dejme tomu posledníchj 5 let? Nebyla její činnost omezena splněním určitého cíle, resp. určité doby? ....

To věe v článku chybí. Přiznám se bez mučení, že tyto věci neznám, protože jsem jen člověk a na jejich sledování mi prostě nezbývá čas. Ne však autorovi. Z jeho strany je to buď opomenutí, nebo záměrná manipulace. Nebo je celý článek jen dalším "výkřikem do tmy" s cílem politického protivníka (opozice vs. vláda) vhodně "pokálet"? Vždyť pomluva je tak krásně účinná.

0 0
možnosti

Luděk Janouch (ekolog - pedagog)

14. 11. 2007 14:53
energie a ekologická udržitelnost

To je pravda. Kapitalizmus žije jen z vytvořených zásob energie - částic - látek Přírodou, aniž by se staral o zpětnou vazbu a koloběh látek a z pohledu společenského - civilitzačního žije jen z práce rukou a chytrých lidí druhých. Ti, většinou nemají dostatečně zaslouženě vysokou životní úrove"n a spolu s degradací Geoekosystému Země se neustále snižuje i "kvalita života". Energeticvká náročnost průmyslu, zemědělství atd. je tedy, jako vše v této zemi a na světě, především založeno na tržní ekonomice, která razí nesmyslné a pto zachování ekologficky udržitelného světa nebezpečné heslo: peníze se musí točit a co vlastně vy, lidé, co stále vše kritizujete, chcete, vždyť My, vláda a sympatizanti jsme připravili - bezduchý konzum, všespasiterlný trh a nesmyslnou konk. místo spolupráce, míru a ekologické ekonomie. Tento bordel, který u nás stýále více vládne, nikdy v historii státu nebyl. Myslím, že je na čase jít znovu na náměstí a zacinkat klíči mocným a bohatým (bohužel ne duchem). 

0 0
možnosti

petrof

14. 11. 2007 13:48
to je zajímavé....

Vy jste nedokázali za 8 let socanské vlády zpracovat jakýkoliv koncept energetické koncepce na 20-50 let, ani s tou svojí agenturou. A o ty úspory se nebojte, nety máme zeleného Bursíka. A navíc trh, firmy a podnikatelé z této branže zafungují také.

Tak na co ještě agenturu ?? Takže klídek, rozhazovat státní peníze, to vám socialistům jde dobře !!! R^[>-]R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik