Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

ozdoba

13. 8. 2008 13:31
doposud jsem vás považoval

jen za neškodného pitomce, pane Petržílku.!!! Ale vy jste ještě k tomu vytrvalý.

Díky za takového prezidenta co máme, a jsem hrdý a rád tomu, že nám 10 let stojí v čele takový člověk, s vlastním, jasným a hlavně pevným názorem......!!!! R^;-DR^

0 0
možnosti
VU

Gott Karel

13. 8. 2008 12:48
To jste opsal z Rudýho práva?

To jste teda hvězda, možná dostanete pochvalu před nastoupenou jednotkou uklizeček v Lidovym domě

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

13. 8. 2008 12:29
Pane Petržílku,lžete

pokud píšete že: "Panu prezidentovy nepřísluší ani povrchně hodnotit její dopady na chemický průmysl, který rozhodně nestrádá, ani bránit její realizaci.".

To právo komentovat dopady tohoto paskvilu mu právem náleží a ne že ne. On se má pod tento zákon připojit svým podpisem a je zřejmé, že má  zákon prostudovaný mnohem víc než vy. Styďtě se za vaš nechutný výpad vůči hlavě tohoto státu. 

 PS. měl by jste si alespoň zopakovat pravidla českého jazyka ze základní školy neboť ve slově:  prezidentovy  se píše měkké i!!!

0 0
možnosti
DN

denk niet

13. 8. 2008 12:45
Re: Pane Petržílku,lžete

R^

0 0
možnosti
TL

lycka.tomas

13. 8. 2008 12:11
Pane blogere,

mohl byste jmenovat několik lidí z oblasti chemie, kteří Vám radí? Rád bych si to ověřil.

0 0
možnosti
J

Jack777

13. 8. 2008 12:06
...

Vzhledem k tomu jakým způsobem některé firmy zacházejí s nebezpečnými chemickými látkami je Reach asi nutný....

Věřím tomu, že mnoho firem se snaží složení svých výrobků zakamuflovat.

Důkazem jsou bezpečností listy, kde mnohdy není uvedeno prakticky vůbec nic, ačkoliv se třeba jedná o přípravek složený s toxických karcinogenních, zdraví škodlivých látek, látek nebezpečných pro životní prostředí nebo je záměrně uvedená špatná (samozřejmě mírnější) klasifikace výrobku.

Často je to u ropných produktů. Prostě ty svině vědí, že kdyby uvedly po pravdě složení nebo daly na své výrobky lebky podle předpisu, tak by se to hodně špatně prodávalo.

Česká Republika má vždy s něčím problém...

0 0
možnosti
H

Holdes

13. 8. 2008 13:32
Re: ...

Jacku, Jacku, svině se neříká.

0 0
možnosti
H

Honzzza

13. 8. 2008 11:58
předmětná norma?

Většinu evropských norem zřejmě vymýšlejí lidé, kteří o podstatě věci také nemají potuchy. Například už dlouho platí norma, která nařizuje používat při výrobě všech elektrických zařízení bezolovnatou pájku. Co na tom, že ta je daleko méně kvalitní než klasická olovnatá. A při současné ekologické likvidaci nepotřebných elektropřístrojů nemá tato norma absolutně žádný smysl a mhou si ji pochvalovat pouze opovrženíhodní ekofašos Bursíkova typu.

0 0
možnosti
JH

Josef Hertl

13. 8. 2008 11:50
Strašný, prostě strašný

 Jsem hrdý na to, že máme prezidenta, který má sice svérázný způsob vystupování, ale jeho činy dokladují to, že si stále uchoval selský rozum.

Konkrétní připomínka: do  registrace budou muset být vzaty i látky, jejichž složení je jasné, jejich účinky jasné, jen nyní např. u látek typu kyseliny, které jsou známé kupodivu jako žíraviny, se bude muset m.j. domluvit dodavatel s odběratelem, že v bezpečnostním listu bude v příslušném paragrafu také uvedeno, na co se používá kyselina v tomto konkrétním případě. Takže se z bezpečnostního listu dozvíme, že kyselinou lze leptat různé látky, což bude vpravdě šokující objev, hodnotný pro lidstvo. Zaměstná se tím spousta lidí, bude spousta služebních cest do Bruselu, prostě další program národní zaměstnanosti, přesně v duchu zvráceného socanského smýšlení. Nakonec pro obchodní vztahy nebude vůbec důležitá cena, ale to, který dodavatel má hodnotnější bezpečnostní list, což je jistě stav, ke kterému levicoví blouznivci upírají svůj žádostivý zrak.

0 0
možnosti
H

Holdes

13. 8. 2008 11:50
Nehoráznost

Vážený pane Petržílku,

nařídil Vám to velký Jirka??????

Sám jako vzdělanec musíte vědět, že nad REACHem brečí všichni v celé Evropě a Vy bezostyšně obhajujete něco co přinese užitek jen úředníkům. Firmám stoupnou režijní náklady na nové neproduktivní pracovníky, zvednou se tím pádem ceny za výrobky a kdo to odnese????? ČSSD to asi nebude. Opravdu to co píšete je nehoráznost - jste ošklivé kačátko.

0 0
možnosti
TL

lycka.tomas

13. 8. 2008 11:45
Pane,

když nemáte vzdělání, raději se nemontujte do něčeho, o čem nemáte potucha. Nebo o tom něco víte?

0 0
možnosti
K

Kocourek69

13. 8. 2008 11:48
Re: Pane,

Máte pravdu. Klaus by se neměl montovat do věcí o kterých nemá ani páru.

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

13. 8. 2008 11:39
malý, bezvýznamný vztekloun

Petržílek...Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik