Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Majklova_proxy

24. 12. 2008 4:08
Mne snad prdne cevka

Petrzilku, co je to za blafy o snizovani emisi sklenikovych plynu? Muzete uvest DVA dosud nezpochybnene dukazy o zasadnim vlivu CO2 generovaneho clovekem na klimaticke zmeny? Podvod IPCC? Podvod hokejkoveho grafu? Citaty Ala Gora?

-

Co je to za blafy o LS? Ze na ty ¨neposlusne¨ tlaci Francie a Nemecko (ktere samo jeste ratifikovano nema) bych chapal, ale ze na cesky stat v takoe mire s+re i CSSD...

-

¨Udrzitelny rozvoj¨? Co to je? Vazne si myslite, ze je udrzitelne kaceni destneho lesa, aby bylo kde pestovat technickou trtinu nebo repku? Ze ma smysl stavet ¨obnovitelne¨ elektrarny rentabilni jen s dotacemi, jak urci Brusel nebo nekdo jeste dal? A Kjotsky protokol? K cemu, proboha, kdyz nezahrnuje ani Cinu, ani Indii?

0 0
možnosti
ZK

SID09

23. 12. 2008 7:41
Hodně zdraví

Vám i všem blízkým, ovšem ty vaše názory

mě nenechávají chladným. Je to opravdu úděsné jací "experti" se v politice uživí.

0 0
možnosti
GF

Arcticfox

23. 12. 2008 6:45
Udržitelný rozvoj

Nezlobte se na mne, ale termín "udržitelný rozvoj" mi připadá, jako by pocházel ze stejné myšlenkové dílny jako kdysi novotvary typu "omezená suverenita", "plíživá kontrarevoluce", nebo "dočasné umístění vojsk". Článek je plný polopravd, kde autor říká A, ale zamlčuje B. Co se týká LS, chápal bych, kdyby byla lidem nejdříve řádně vysvětlena a potom bych se ptal na jejich názor. To, co autor předvedl je jen výstřel eurohujera do tmy.

0 0
možnosti
MC

sualk

22. 12. 2008 21:39
Ty vaše přednáškové semináře

musí mít tedy náboj. Doufám, že nepřednášíte v Praze, nebo bych musel svého syna upozonit, aby se těchto přednášek nezúčastňoval. Už jen ta fráze "prosazování rovných příležitostí " je zcela zcestná a v ekonomii nemá své místo. Je to plané neplatné heslo, tak jako celý program vaší strany. Mohu-li Vám poradit raději se držte svého právního vzdělání.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik