Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P9

pavel 99

14. 7. 2009 15:20
Propánakrále to je blábol

Takže budem vyrábět méně, s dražšími vstupy (všechny možné "ekolopogistické" daně a odpustky) a zaměstnáme úplně všechny.8-o A kdopak asi ten výrobek koupí? Nebo že bychom si všichni navzájem poskytovali "služby", nejlépe "ekologistické studie"? Ach jo.:-)

0 0
možnosti
LP

Lukáš Pop

13. 7. 2009 12:00
krize a liberalismus

Podle mě nezpůsobil krizi liberalismus, ale naopak snaha vlády USA podporovat vlastní bydlení lidí, a tedy hypotéční trh, což vedlo k jeho nadměrnému růstu, který se stal neudržitelný. Podobné radikální přestavby ekomiky zhora, které v největším rozsahu provedli Lenin a Mao, vedly jen k bídě a tyranii.

0 0
možnosti

debater

13. 7. 2009 12:09
Re: krize a liberalismus

přesně tak, neselhal systém, ale lidé, jež přestali z důvodů svého hamounství respektovat jeho pravidla.

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik