Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Majklova_proxy

24. 8. 2008 0:25
Des bes!

Kdyz uz tak rozmachle laborujete tim, co ze sveho programu strana se sesti poslanci neprosadila, vzpomente si taky, co podobne naslibovala CSSD - prestoze mandatu mela o nekolik trid vic. ¨nebyly zasazeny do realneho ekonomickeho ramce¨, to rekl vas machr pres ekonomii?

0 0
možnosti
JP

slavekp

22. 8. 2008 13:15
Když už si tak v tom svém článku

pochvalujete, jak jste na tom Zelení a ČSSD skoro ve všem stejní a máte stejné priority a podobné bláboly, pročpak taky nenapíšete, jak se ČSSD snaží prosadit výstavbu jaderných elektráren? To se vám asi moc nehodí do krámu, co? To byste asi moc Zelených neoslovili ...

Jinak dost ubohý pokus před jejich sjezdem ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik