Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Majklova_proxy

9. 2. 2009 13:26
Heh...

...od zelenomozkoveho radobyministra za CSSD to sedi. ;o)

-

Jinak je ten clanek - pro zmenu opet - o nicem.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

9. 2. 2009 14:18
Re: Heh...

Ne-ee, není o ničem, on je skoro o ničem. Já se například odzvěděl, že autor je jasnovidec a ví přesně, co J.M. Keynes "tušil" (viz poslední věta). ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VH

Stará kára

9. 2. 2009 11:43
Nevím, jestli nejste vlastizrádce

Někde jsem totiž slyšel, že prozradit sladké tajemství, že stát se může zadlužit jen do jisté výše je vlastizrada. Finanční analytici toho mohou využít proti nám. Oni to totiž ještě neví.

Pomůžete mi jmenovat pány, kteří toto tvrdí (a kteří vás tedy považují za vlastizrádce)?

0 0
možnosti
W

Wolf778

9. 2. 2009 10:42
Keynes kdysi prohlásil

cosi o tom, že řešit se musí současné problémy a nemá cenu se ohlížet na dlouhodobé důsledky, protože v dlohodobém horizontu budeme všichni mrtví. Měl naprostou pravdu, akorát zapomněl pohovořit o těch, co budou tou dobou naživu :-)

 

Jinak pokud už i Petržílek začíná naznačovat něco v tom smyslu, že král není bůhvíjak oblečený, tak to je vážně historický okamžik. Možná by mohl pokecat s Římanem :-)

0 0
možnosti
L

Lavet

9. 2. 2009 10:13
Co to je?

Jestli jste ekonom, tak co ma znamenat tahle aktualita. Co treba Vas nazor nebo nejaky naznak analyzy'? Skoda cist, co uz jsem slysel v novinach.

0 0
možnosti
ZH

Zuzana Hejná

9. 2. 2009 9:57
jasně

když plýtvání, tak jedině podle soc. dem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik