Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aaron71

31. 1. 2009 12:40
Pár otázek

V čem podniká pan Kunert?

Proč neodpovídáte?

Je-li současný stav chorobou, jaké jsou vaše léky či doporučená léčba?

0 0
možnosti

Hans von Karlin

30. 1. 2009 14:30
Co to je za bláboly?

Jak můžete přednášet na vysoké škole (i když soukromé) s takovými znalostmi a intelektem? Kde jste vzal fakt, že Obama bude řešit smrt 6,5 miliardy lidí hladem?! Rektor VŠFS by Vám měl udělat test na přítomnost toxických látek v těle :-/

0 0
možnosti

Shackall0

30. 1. 2009 14:02
Bože to je debil

Pro začátek: Současná finanční krize a tzv. "ekologicko enviromentální problémy" spolu prakticky nesouvisí.

Souvisí-li, tak jedině v tom, že je vyvolali (v případě takzvaných ekologických problémů, či spíše společenské poptávce po jejich řešení) jedni a ti samí nekompetentní idioti podobní panu Petržílkovi.

K znárodnění velkých podniků a bank - autor má nejspíš vokno, ale to už jsme tu jednou měli. Jmenovalo se to centrálně plánované hospodářství a trvalo to od roku 1945 (ve větší míře 1948) cca do let 1989 - 1993. Výsledky si snad někteří z nás ještě pamatují - mimochodem, dost tím trpělo například životní prostředí, tj. páně Petržílkův Aštar - Šeran.

Zbytek nemám chuť komentovat, neb to nestojí ani za :-©

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik