Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K-D

18. 12. 2008 12:45
Omezovat, zakazovat

Zelená politika podle ČSSD. Všechny články tohoto stínového ministra by měly povinně přetiskovat všechny noviny, televize číst místo Večerníčka a rozhlas opakovat každých 60 minut. Kdy konečně lidi pochopí, jaké odborníky chce ČSSD dát do vlády?

0 0
možnosti

lesicatko

18. 12. 2008 10:38
Iný pohľad

Iste, u toho uhlia sa dočkáme chemického spracovania - Fischerova-Tropschova syntéza :) 

Fungovalo to v JAR a v Nemecku počas II svetovej, bude aj teraz, ono toho uhlia je podstatne viac ako ropy a hlavne, pokiaĺ sa rýchlo nevymyslí spôsob ako prekonať energetickú krízu - tak tá ropa bude ako prvá cenovo stúpať.  A dočkáme sa chemického spracovania uhlia, aj keď ho bude ešte dostatok :)) 

Čo na to vaša ekonomická teória ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik