Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Petr1234

2. 5. 2008 15:14
Sociální pilíř udržitelného rozvoje

už jenom ten nadpis mi říká, že tu máme co dočinění s bolševicky uvažujícím člověkem

0 0
možnosti
RP

radim36

2. 5. 2008 14:56
připadá mně to jako příliš velké sociální inženýrství.

Připadá mně to jako příliš velké sociální inženýrství.  V praxi, kdyby se to mělo aplikovat, zřejmě by bylo velice rychle různými "vyčůranými" lidmi objeveny cesty, jak díky tady tomu pracovat co nejméně a od státu brát co nejvíc peněz.  Podle mně by prostě stačilo mnohem více podpořit  ze strany zaměstnavatele částečné pracovní úvazky. Jestli někomu bude stačit k živobytí polovina už beztak dost malé mzdy a po zbytek doby bude dělat něco nevýdělečného nebo se bude věnovat rodině nebo si bude přivydělávat něčím úplně jiným než je jeho druhá polovina práce je výhradně věc toho člověka a státu do toho nic není.

0 0
možnosti
TF

Tomáš Fiala

2. 5. 2008 15:10
Re: připadá mně to jako příliš velké sociální inženýrství.

Radime, proboha, co to píšete? Vy nevidíte, že tomu hajzlovi (dlouhodobě) v jeho příspěvcích nejde o nic jiného, než  slizkými řečičkami vysvětlovat, proč se mají lidi flákat a krást? Kdyby si ty ženské, o kterých autor mluví, zvyšovaly svou kvalifikaci, nemusely by dřepět v hypermarketu a u pokladny dělat - píp, píp, píp... Jestli jsou ovšem líné se sebou něco dělat, tak holt budou sedět u té pokladny. A jak dlouho to už ať si domluví se svým zaměstnavatelem sami. Do toho nám ostatním je putna. Stará se snad Petržlen o to, co a jak dlouho děláte Vy, abyste si vytvořil zdroje na svoje živobytí? Nestará. Ale to, jak máme my co pracujem živit línou chátru, to ho strašně trápí.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

2. 5. 2008 14:40
Kdyby všechny ty

"příspěvky" nebyly státní, nýbrž Petržílkovy, tak by se mi to docela líbilo. Proč si, k sakru, socani něco takového nevytvoří pro své členy? Pořád nějaké "státní " příspěvky. V čem je kouzlo státu? není to v tom, že prachy na svoje "příspěvky" si může opatřit násilím, což by v případě  kohokoli jiného vzbudilo silnou nevoli? Socani hledají na všech stranách způsoby, jak svoje fantasmagorie financovat  loupežemi a otrokářskými metodami. Běžte do h....

0 0
možnosti
TF

Tomáš Fiala

2. 5. 2008 14:39
Stínový ministr vypouštění skleníkových plynů

Heleďte se Vy stínový ministře. Chcete opravdu pomoci životnímu prostředí? Tak přestaňte psát. Umíte si představit, kolik muselo kvůli plození techto Vašich blábolů vypuštěno do ovzduší skleníkového CO2?

Fascinují mě Vaše úchylárny, jako je netržní práce a podobné nesmysly. Vy levičáci si už opravdu nedovedete vymyslet směšnější blábol pro název flákárny a vyžírky? To myslíte, že se my ostatní přetrhnem, abychom uživili všechnu chátru, která se pod záminkou netržní "práce" bude flákat?

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik