Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kamil Mudra

8. 12. 2007 0:19
Malý dotaz

ke všem kteří se zde trumfují v tom kdo přečetl menší část článku: Nač a proč vlastně sem píšete své příspěvky? Uvědomujete si si vůbec ubohost svého počínání? Není to tím, že se prostě potřebujete někde anonymně vyřvat abyste neztratili pocit že žijete v demokracii? A uvědomujete si že demokraticky smýšlející člověk neupírá druhému právo na jeho názor? Na čem je postaven ten váš když nedokážete vypotit ani krátký argument? Hlavně když si plivnete abyste se, aspoň na chvíli, mohli cítit jako borci.

0 0
možnosti

pavel

8. 12. 2007 8:52
Re: Malý dotaz

Pane Mudro,

pan Petržílek je zde na blogu proslulý tím, že zpravidla nemá na svůj článek jedinný pozitivní ohlas, a to ani z vlastních řad. Přesto dál neúnavně píše, a píše, ta píše...

Tak se nedivnte, že už je s tím trochu směšný. Pokud mu chcete nějak zvednout prestiž, tak nám tu spíš napište, jak jste článek přečetl až do konce, a to hned několikrát jak se vám líbil, a co se vám na něm líbilo nejvíce.

Přeji hezký den.

0 0
možnosti

SID

6. 12. 2007 20:48
Kdo Vás platí ?

Vážený autore tohoto slovního průjmu.

Co vlastně děláte, čím se živíte ? Doufám, že tyto bláboly nepíšete v pracovní době !

Vás může vyléčit už snad jen fyzická práce, protože Chocholoušek taková individua léčit nemůže. Běžte do lesa sázet stromky, nebo ekologicky umývat podlahy v nejbližším supermarketu. Budete tím užitečnější celému lidstvu a možná i té vaší partaji.

0 0
možnosti

antizel

6. 12. 2007 17:51
dočetl jsem to do půlky !

jsem na sebe hrdý - považuji to za úžasný výkon srovnatelný se studiem poučení z krizového vývoje(ale tenkrát jsem byl mladší,a byl jsem nucen)

jen tak dále a zase bude o pár potencionálních voličů méně;-D

P.S. Pokud bude autor publikovat tyto články alespoň 3x denně, budu mu zalílat malý honorář aby už nedělal nic jiného a nemohl škodit i jinak  ;-D

0 0
možnosti

Glock

7. 12. 2007 10:24
Re: dočetl jsem to do půlky !

Já už čtu z článku jen počet zkratek českých politických stran a diskusi pod článkem. Racionálně volím, protože čas je jediná věc, která se zatím nedá koupit.

0 0
možnosti

Alfred

6. 12. 2007 15:10
Namísto Kellera jste

už mohl ocitovat rovnou Lenina. Na vaši ušlechtilost a sociální spravedlnost vám,  no, jistě víte co. Vaše solidarita je až příliš podobná fašismu, než být členem vaší sociálně spravedlivé společnosti, tak radši mimo jako poustevník. Dopřejete mi právo na dobrovolnou separaci v případě vítězství solidarity, Pravdy a Lásky? Nebo se mám začít bát, trénovat karate a od rusů zakoupit kulomet?

0 0
možnosti

Vladimir

6. 12. 2007 14:36
obvykla pripominka

Pane stinovy ministre, mel byste se soustredit na problemy zivotniho prostredi v tomto poradi :

1) naprava v kratkodobe perspektive napravitelnych skod, ktere napachali nestinovi ministri zivotniho prostredi za CSSD

2) naprava ostatnich v kratkodobe perspektive napravitelnych skod na ZP

3) meditovani o tom, jak se maji liberalove napravit aby bylo ZP trvale udrzitelne s perspektivou stovek let.

Bez 1) a 2) nema smysl se schovavat za dojemnou starost o 3), vite ?

0 0
možnosti

petrof

6. 12. 2007 14:34
Hoďte na něj síť.....

pan docent opět nezklamal !!! Smíchat dohromady podstatu hodnotového systému, politologie a celé to pak zabalit pseudoekologickou pláštěnkou ?? Navíc to z něčeho okopírovat a nazvat honosně " environmentílní pilíř " - to už je opravdu zralé na Dr. Chocholouška.

Kolikrát vám máme vysvětlovat, že váš model sociálního státu a solidarity je v dnešním globálním světě bez hranic, dávno překonaný a stal se utopïí !!!

Není přeci myslitelné, aby u nás, zadarmo vystudovaný vysokoškolák odešel do zahraničí, aniž by zde něco vrátil ze své investice. A na druhé straně jsme tady ošetřili v nemocnici přivandrovalého ukrajince, který tu nic nevytvořil !!?? V  

0 0
možnosti

SID

6. 12. 2007 20:39
Re: Hoďte na něj síť.....

Naprostý souhlas. To snad není možné, co ti političtí zabedněnci vymyslí. Naprosté odtržení od praxe, plané teoretizování a plození bludů !  Všiml si někdo obrovského nárůstu státních úředníků "bránící životní prostředí", kteří plodí jen vyhlášky, bláboly, pokuty.......  ? Přestaňte žvanit a běžte něco rozumného dělat. Zbytečně kazíte papír a pálíte ektriku na svém PC a to je neekologické !!!

0 0
možnosti

buxus

6. 12. 2007 14:08
Já mám dojem, že ...

... i soudruzi z ČSSD, kteří jsou na schůzích zvyklí na lecjaké projevy, mu tam s tímhle zakázali otravovat. Jenže - v panu Petržílkovi to je a musí to z něj ven, no tak s tím tady obšťastňuje na blogu.

0 0
možnosti

Glock

7. 12. 2007 10:21
Re: Já mám dojem, že ...

A teď si představte, jakou hrůzu z něj musí mít na ministerstvu pro životní prostředí. :-P

0 0
možnosti

pedr

6. 12. 2007 13:32
tak schválně

kdo to celé přečetl do konce. Já to vzdal

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik