Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

halohalo

7. 4. 2008 17:25
Celé je to hňupovina.

Bursíkova hračka. ;-D

0 0
možnosti
F

flavy

7. 4. 2008 17:14
O takovou nesmyslnou dotaci nikdo žádat nebude,

takže peněz je na to dost. Když byla ČSSD u vlády, masivně dotovala plynofikace obcí ve snaze odstranit topení uhlím. Obce se sdružovali do sdružení obcí, protože dotační tituly byly takové výše, že je v jedné obci nešlo proinvestovat. Součástí byla spoluúčast obce, která pro získání takového titulu zastavila třeba školu. Plynovody se postavily, nikdo se k nim však nepřipojil, protože plyn nebývale podražil a topit plynem bylo a je výrazně dražší než uhlím. Lidé na vesnicích na to prostě nemají. Hodnotícím kritériem plnění dot. titulu byl počet plynem topících a ne samotný vystavěný plynovod, takže obce měly dotace vrátit.

Výsledkem Vaší (ČSSD)  činnosti je skutečnost, že obce vystavěly plynovody, které nikdo nepoužívá a musí za ně zaplatit plnou výši (vrátit dotace), takže obce přišli i o svůj zastavěný majetek. Idiotie. (Když už lidem zadotujete plynovod s tím, že by lidé měli přestat topit uhlím a začít topit plynem, tak by jste měli zajistit, aby na ten plyn měli peníze.)

0 0
možnosti
F

flavy

7. 4. 2008 17:16
O takovou nesmyslnou dotaci nikdo žádat nebude, .pokračování

O dotační tituly, o kterých píšete a to: a) kotle na biomasu, b) solární systémy na teplou vodu, c) solární systémy na přitápění a teplou vodu, nikdo nezažádá, protože dostupnost těchto energií je veškerá žádná, tzn. že jsou tyto energie velmi drahé (dražší než plyn). Slunce u nás, na rozdíl od Austrálie, moc nesvítí a každý si na zimu radši pořídí 1 tunu briket než 100 tun šišek.

Píšete, že by pravděpodobně šly vyjednat s EK lepší podmínky přidělování dotací domácnostem?. Nešli pane Petržílku, nešli. I tak zvráceně socialistická EK chápe, že není možné veřejné finance rozdělovat mezi fyzické (soukromé) osoby. To jen Vy, komunisti z ČSSD, jste schopni vzít peníze jednomu na veřejné účely a dát je druhému na soukromé účely. Nejen Vaše „sociální pilíře“, které zde publikujete, jsou toho hrůzným důkazem.

V dotacích, včetně těch evropských, na úplné nesmysly, jejichž životnost (využitelnost) se limitně blíží nule, jste skuteční odborníci.

0 0
možnosti
PN

Ftipnejj

7. 4. 2008 11:03
Bursik

Nebyt Bursika a SZ nemas o cem psat

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

7. 4. 2008 12:11
Re: Bursik

pořád lepši než online přednášky "pilíř FEP". ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik