Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ydrhsamot

20. 7. 2009 15:23
Zajímavé je,

že vždy, když dojde u čssd na přímé daně, argumentují situací ve vyspělých zemích. Ano, ve většině zemí jsou přímé daně (zdanění práce) opravdu velmi vysoké a nespravedlivě progresivní. Nevím ale, proč bychom je v tomto nešvaru měli napodobovat!!!

0 0
možnosti

jjumbik

7. 7. 2009 13:36
kde jste nechal kulicha?

:-) 

0 0
možnosti

sir Humprey

20. 7. 2009 15:25
Re: kde jste nechal kulicha?

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Majklova_proxy

6. 7. 2009 1:16
Des bes!

Topolanek evidentne odkazoval na dane prime, kterych se progresivni kradez z dilny CSSD tyka. Asi ho nenapadlo, stejne jako me, ze pro nektere zoufalce je to treba specialne vypichnout.

-

"stav, kdy je daňové břímě nejvyšší právě pro ty nejchudší"? Kteri nejchudsi zaplati na danich vic, nez ti socialnedemokraticti nizkoprimovi? A co treba Ozubena ples?

-

Reagujete na reakce pod svymi clanky...?

0 0
možnosti

JardaKr

4. 7. 2009 22:15
Ach Bože,

fascinace Goebelsovsko-Mussoliniho přesvědčivým a stokrát opakovaným lhaním pokračuje. Oni fakt nedokáží nic jiného, než lhát a blábolit a doufají, že jim to všichni s otevřenou hubou sežerou. To že jim to žere Editi, to mě nepřekvapuje - ta má diagnozu koprofilie....

0 0
možnosti

killian

4. 7. 2009 16:12
.......

Tak k tomuhle neni ani co dodat. Tohle je asi opravdu dukaz toho, jak je na tom české školství, když člověk, který vystudoval ekonomii napíše takovýto blábol. Vypadá to tak, že tento člověk ma ten titul stejně asi jako Standa Gross. Pokud někdo zastává vysoké funkce ve státní správě, ma udajně dva diplomy a není si vědom rozdílu mezi přímými a nepřímými daněmi, tak to je opravdu vrchol. Doporučuji Vám autore s tímhle článkem zajít za bývalým předsedou Zemanem a jsem si jist, že Vás nakope do zadní části těla. Je vidět, že chcete zapůsobit na voliče, kteří mají nižší inteligenci, což se mi zdá opravdu odporné

0 0
možnosti

pěnice

3. 7. 2009 21:20
Mnoho krát jsem slyšela,

jak si studenti zcela veřejně stěžují na kvalitu výuky.Tak teď je chápu,když je učí lidé s podobnými kvalitami jako autor.Víte,někdy mlčeti je opravdu zlato.Děla ze sebe hlupáka,když Vás nikdo nenutí,to chce silnou náturu.

0 0
možnosti

SIDLSD

3. 7. 2009 20:51
Vážení,

takhe vypadá socanská demagogie v praxi. Není co dodávat. Snad jen, pane autore, co vaše povinná minimální daň, kdy člověk musel platit, ikdyž byl hluboce ve ztrátě? To bylo v pořádku?

0 0
možnosti

Aro

3. 7. 2009 20:06
Autore, použivejte hlavu....

Pane Petržílek, nechápal jsem Vaše počty, snažil jsem se přijít na kloub Vašemu způsobů myšlení až jsem na to asi přišel - Vy si myslíte že kdo má vyšší příjem tak ty peníze nikdy neutratí, vloží je na účet a tím pádem se nikde nezapletou do nepřímých daní ... jinak by to co jste napsal nedávalo smysl

Pokud lidé soudí jiné podle sebe, pak zřejmě honíte skóre na svém účtu a peníze neplánujete nikdy utratit anebo nakupujete vše z druhé ruky (protože by pak část z nich padla do spárů státu když by jste za zakoupené zboží/službu zaplatil třeba DPH)

Nakonec Vás musím upozornit - neobviňujte někoho ze lži když přitom lžete ještě víc... jinak se to obrátí proti Vám...

0 0
možnosti

tryme

3. 7. 2009 19:53
Doufám,

že z vás, pane Petržílku, neudělá váš šéf ministra financí, protože ministr životního prostředí je již dnešním dnem přidělen paní Zubové, odpůrkyni jaderných elektráren.

0 0
možnosti

editi

3. 7. 2009 18:21
Aspoň

si mne potěšil dobrým slovem, když ti  tady modří slizounci tak nadávají.;-D;-D;-D;-DGlock každopádně bez -e ze sebe v;-Dla dělat nemusí, on jím už dávno je, a proto by chtěl mít za každou cenu kolegu. Přemlouvá pořád Jirouska, aby se i on stal v;-Dlem, že jeden na blogu nestačí. Jirousku nedej se.;-D

0 0
možnosti

Sir Humphrey

3. 7. 2009 18:23
Re: Aspoň

v KSČSSD dnes nemáte věru nejlepší den

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik