Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Peter Zamfir

19. 2. 2008 21:28
Demokrate Vyhrajou

Mate pravdu.Strefil jste se hrebicku na hlavicku. Ziji v Statech uz 29 let..

0 0
možnosti

Jirka Stejskal

19. 2. 2008 19:54
No rekl bych, ze autor

malinko predbiha - zatim neni jiste ze demokrati vyhrajou volby, stejne jako neni jiste, ze to tu u nas vyhraje PaRoubek s komunisty a Zelenymi.

Znam nekolik socanu, komunistu a zelenych z naseho zastupitelstva a musim rici, ze pokud by - nedej boze - tihle lidi spravovali cely stat, tak by to byla katastrofa.

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

19. 2. 2008 14:34
Adminům

Tak jste vymazali pár diskuzních příspěvků. Udělalo se Vám líp? Autor tento blog jednoznačně pojímá jako hlásnou troubu své ideologie. Jinak si nedovadu vysvětlit, že po vyprodukování dalších a dalších blábolů na diskutující pohlíží jako na bezcenný obtížný hmyz, který mu nestojí za reakci.

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

19. 2. 2008 12:11
.

;-D;-D

0 0
možnosti

Shob

19. 2. 2008 11:58
fuj

:-©

0 0
možnosti

Desperado

19. 2. 2008 10:38
Jo a ještě

když jsme u těch dluhů. Co s tou sekyrou která právě za minulé vlády socialistů vyšplhala k jednomu bilonu Kč. Je pravda že to není ve srovnání s USA v dolarech, ale pro náš pidistáteček splácet jen úroky z tohoto dluhu v korunách bude také nezanedbatelná ztráta, kdy by se tyto peníze daly využít určitě lépe, třeba na pomoc těm vašim neustále proklamovaným skutečně potřebným, jak máte pořád potřebu demagogicky pořád zdůrazňovat, když obhajujete vysoké daně a přerozdělování. Vysoce zdaněné peníze se za vaší vlády ztrácely v bezedné černé díře, pořád na nic není, jen na vyžírky a pastelky, ale ekonomika šlape dál.

0 0
možnosti

Vašek

19. 2. 2008 10:33
Pane Petržílku,

Vaše nenávist vůči Klausovi, je opravdu úchvatná. Klaus netvrdí, že lidé nemají podíl na znečišťování planety, jak mu předhazujete! On je především odpůrcem toho, aby se strkaly miliardy do akcí, jejichž výsledek, kromě toho, že si skupina vyvolených silně namastí kapsy,  je dosti pofiderní.

Vy jste jen převzali komunistické heslo: "Poručíme větru, dešti!". Zatímco komunistě to pouze hlásali a nic moc nečinili, Vy chcete činit a učinit si z toho velký pěnězovod z našich kapes do svých zelených kapes.

0 0
možnosti

Desperado

19. 2. 2008 10:01
Ekonomika šlape....

Na to platí okřídlená fráze: ekonomika šlape navzdory socialistům. Nebo myslíte že ekonomice pomůže regulace, byrokracie, vysoké daně, nově ekoterorismus? Je zrovna  trend  migrace výroby a také spotřebitelských výdajů směrem na levný postkomunistický "východ" vč. ČR, nic víc a nic míň. V podstatě si socialisti přivlastňují zásluhy které nejsou. Co zůstalo za minulé vlády za zmetky se bude ještě dlouho napravovat. K tomu se samozřejmě nehlásí. Doufám že koalice KSČSSD se už nikdy k moci nedostane, raději ať nám vládne kdokoli jiný. Levice umí jen utrácet a přerozdělovat cizí vysoce zdaněné peníze, ale rozhodně ne hospodařit... Petržílek a vůbec politici v blozích určených pro soukromé osoby jsou trapní z toho důvodu, že mě stačí že je nemusím vidět ve sdělovacích prostředcích ne ještě číst jejich politickou agitaci v místech k tomu neurčených.

0 0
možnosti

Martin B.

19. 2. 2008 9:32
Dědictví ODS? Zatím inflace....

Pobavila mne vaše závěrečná poznámka, že si máme připomenout váš text za dva roky, až budete přebírat vládu po ODS v podobném marasmu, jako to budou dělat demokraté po republikánech. Předpokládám, že to přesně takhle bude, a to si představte, kdyby tady nebylo půl roku bezvládí a kdyby tady administrativa neběžela ten půl roku samospádem poměrně dobře nastaveného stroje z dob koalice, vedené ČSSD... Takhle bude mít ODS na svou "tvořivou destrukci" naštěstí "jen" 3,5 roku, I tak bude co napravovat, a obávám se, že takový Czechinvest se po řádění Římana už nepodaří vzkřísit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik