Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

6. 5. 2008 18:29
Pane Petržílku

už teď s*ru blahem při představě, jak vy, Paroubek a Rath (pardon: Paroubek, vy a Rath - abych vám u guru neublížil) to budete dělat lépe. Přímo geniálně.

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

6. 5. 2008 17:47
Jo tak EEEUUUU!

Tohle dost dobre nechapu. EU vymysli smernici a chce ji pausalne aplikovat napric guberniemi s minimalnim ohledem na regionalni podminky.

Ve Skandinavii maji reky, v Holandsku se zas vyplati vetrne elektrarny - my mame za sousedy Rakusaky s jejich Zwentendorfem, kteri nemuzou vydejchat Temelin. Jooo, k datu ... snizit emise o ...%, udelejte si to jak chcete.

Aby se zdalo ze EK neco dela, prisla hruza s palenim potravin, aby nejakou cinnost predvedli zeleni khmerove, mame stedre dotovane vetrniky s nulovym prinosem.

Tenhle pristup (nejen) ceskou ekonomiku leda poskodi.

0 0
možnosti
MH

Helena1

6. 5. 2008 13:07
Kecy

Vážený pane, předkládáte směsici informací, která není podle běžných informací z médií reálná. Tedy možná je reálná, ale důkazy ve vašem článku chybí. Obzvláště mě zaráží, že nic nepíšete o nejekologičtějším zdroji - jaderné energetice.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

6. 5. 2008 12:36
Bože

Jeden by si myslel, že hlavním vodítkem pro modernizaci firmy je snížení emisí. Jaká další ekonomická "vymyšlenost" z autora vypadne?

0 0
možnosti
K

K-D

6. 5. 2008 10:15
Vládní politika kolem obnovitelných zdrojů

je špatná, to ví snad každý soudný člověk. Zásadu dohnat a předehnat zastává snad jen stínový ministr životního prostředí. Jako ekonom by snad měl také vysvětlit, v čem jsou obnovitelné zdroje výhodnější a lepší, než zdroje klasické. A také proč je zastáncem moderních uhelných elektráren a ne využívání uhlí k výrobě pohonných hmot. Mimochodem, ještě existuje další cesta. Říká se tomu jadená energie. Ve světě to docela dobře funguje.

0 0
možnosti
PP

pefben

6. 5. 2008 10:35
Re: Vládní politika kolem obnovitelných zdrojů

No soudruh je zelený socdemák, což může být i horší, než rudý socdemák. Takže jadernou kartu jistě nevynese. Jinak je ten článek pouze nabubřelou funkcionářskou agitkou, kterou bych od mladého člověka snad ani nečekal, byť je podržtaškou Paroubka. Že by nový Standa G.?

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik