Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

kroupa.jiri

5. 12. 2007 18:26
kde je těch

osm let, co vládla ČSSD?

Konečně pryč.

Až se zase vrátíte k lizu, dozajista neopomenete účast na podobných akcích.

Ale mmě je milejší Topolánek na lyžích (kdyby se k tomu ještě postavil jako chlap, bylo by to ještě přijatelnější) než spousta soudruhů a intelektuálů zjišťujících, že jde z lidí vyrazit ještě více jejich peněz na přerozdělování, u kterého jaksi samozřejmě cosi se zašantročí, cosi odepíše, kdosi si koupí akcie na dluh.....

0 0
možnosti

Klein

5. 12. 2007 17:17
Domnívám se

soudruhu Petržílku, že to vaše bolševické klábosení už i vám je protivné. Divím se, jakou máte výdrž plácat, jak i dobře víte, naprosté nesmysly. Pak o levici kritici oprávněně tvrdí, že jak bolševik otevře ústa---tak lže. Sociální stát a podpora kapsářů a parazitů to vám jde, abyste měli od nich hlasy, že? Co umíte je zvyšovat státní zadluženost--nad tím se zamyslete a prosím napište článeček na téma::"Jak soc.demo. umí zadlužovat státní kasu!!" - moc se těším!!

0 0
možnosti

Pako

5. 12. 2007 16:59
Jak slyším

o srocení levicových intelektuálů pod hlavičkou OSN, tak je mi jasné, že Mr. Ransdorf tam byl za ČR ideálním delegátem. Já na takové patafyzikální  konferenci rádoby ředitelů zeměkoule žádného svého reprezentanta nepotřebuju. Ať si soudruzi dohadují co chtějí, já jim na to se:-©ru!!!

0 0
možnosti

a nebo tak

5. 12. 2007 16:58
tak

tak na propagaci socialniho statu opravdu neshledavam nic, u ceho bych musel videt nejakeho zastupce ceske republiky ... socialni stat je ekonomicka cesta do p ... ekel, akorat s ponekud vetsi oklikou, nez echt komunismus.

0 0
možnosti

antizel

5. 12. 2007 16:48
socialisté a komunisté se sešli aby naplánovali

činnost každého člověka na další pětileku

Tam opravdu být nemusíme;-D(Y)

0 0
možnosti

pavel

5. 12. 2007 16:39
Nejvíc intelektuálů pohromadě

jsem zatím viděl na koncertě bratří Ebenů. 500 světových intelektuálů pohromadě, to musel být masakr :-)

0 0
možnosti