Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

tolan

8. 6. 2009 15:53
Petržílko, je mi Vás líto, zatím máte ke korytu ještě daleko

Snad ještě dodám, že 100% Vašich soukmenovců je autore tak namyšlených, že v diskuzích pod svými výpotky nereagují. Tak si v klidu sněte o svém budoucím korytu a klidně už si na něj vezměte hypotéku. Vy přece dluhy platit nemusíte.....

0 0
možnosti
VD

všd

8. 6. 2009 13:23
Myslíte, že se někde rodí rasisti a jinde ne

V některých lokalitách získala DS více než 5 % hlasů, jinde žádný. Hlubší analýza zde: http://david.blog.idnes.cz/c/87774/Kde-uspela-Delnicka-strana.html

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

8. 6. 2009 12:37
Co bych jim říkal...

Měli to hezky udělaný,hezký vobrázky kolem silnic,ale tak nějak jsem jim na to neskočil... Lístky půjdou na recyklaci(všechny) :-)

0 0
možnosti
X

xkalamitka

8. 6. 2009 12:36
to je stínový ministr?

Sociálně demokratičtí kandidáti byly tentokrát buď váhaví a nedovedly briskně a věcně odrazit útok, nebo naopak zbrkle naletěly.

shoda podměntu s přísudkem - kandidáti byli , nedovedli, naletěli - neboť kandidát je rod mužský životný = v přísudku "i". pane přednášející na VŠ.

0 0
možnosti
PK

kraken

8. 6. 2009 12:15
ze vas usta neboli...

jak vse nazyvate "modrym" - stejne tak bych mohl napsat, ze je to vse oranzovym, ze cela vajickijada je vami rizena provokace (stejne jako brutalni akce vasi ochranky, za kterou se tak stydite, ze jste ji maskovali za delniky a nepriznali se k ni). Protoze v dusledku nejvice ze vsech pomohla prave vam. Vy jste po Andelu jako mucednici, o vas se za cenu par korun psalo na titulnich strankach vsech novin, vy z toho tezite vice, nez kdokoliv jiny. Reknete vymysl. Mozna ano. Ale ma uplne stejnou pravdepodobnost (nebo spis - dle Cui bono - mnohem vetsi), nez vase modra teorie. Kdyz jsem slysel p. Paroubka o provokaci se sranenym priznivcem, uz jsem cekal, ze se to stane. Ze to zorganizujete, stejne jako Hitler zapalil Rissky snem, aby mel zaminku... Nastesti jste tak daleko nezasli...zatim.

A navic nechapu, proc porad zavile za vsim hledate ODS. Nedokazete pochopit, ze mnoho lidi steve i kdyz nejsou priznivci ODS?

http://petrhajek.blog.idnes.cz/c/85022/Jsi-ODeeSak-pujdes-ke-zdi.html

0 0
možnosti
ML

meyla

8. 6. 2009 12:09
Není na co si stěžovat, vytáhneme ublíženectví...

Pane Petržílku, dřív než začnete s tím vaším kryptoublíženectvím, raději si předtím projděte svůj odborný text. Pokud šiky pochodovali, pak byste měl zajít na pár hodin češtiny, aby raději pochodovaly. A pokud podle vás byly SS Sturm Staffel (a nikoliv Schutz Staffeln), pak si zajděte na hodinu němčiny (a možná i historie - nikoliv hysterie). A tak je to u vás socialistů pořád stejná písnička - zbabělost či ublíženectví tváří v tvář politickému protivníkovi pokud prohrajete a lži (nebo neznalost) jako odborný background. Jen čekám, kdy váš šéf natvrdo obviní vajíčkoházeče z vlastizrady a nechá připravit stínoBublana program k popravě všech slepic, až se dostanete k moci. Mám z vás socanů opravdový strach a to i přesto, že jste takoví báječní vajíčkoví mučedníci.

0 0
možnosti
LH

ant.

8. 6. 2009 12:02
...no - nevím, nevím...

...nepřítele v politice si vytváří především Vaše partaj - koneckonců, 68 % poslanců s komunistickou minulostí mluví samo za sebe...k těm vajíčkům - pročpak udatná vykrmená ochranka, připomínající právě ty zmiňované nacistické úderky zasahovala proti "Marťanům", trhala lidem transparenty atd. - a nezakročila proti gerontům, kteří si určitě mysleli, že se vrátily časy lidových milicí, a napadali všechny, kteří nadšeně neslintali nad bláboly Vašich představitelů (Brno) - nebo proti vrhačům u Anděla (tam vlastně ani nebyla)...ještě jste zapomněl dodat - na rozdíl od spanilé choti Vašeho šéfa - že jste viděl, jak lidé v modrých tričkách s nápisem ODS rozdávali zadarmo vejce a vrhačům vypláceli  finanční odměnu...s výsledkem eurovoleb jsem docela spokojen, i když extrémní levice získala v Česku dost mandátů, tak v evropském měřítku hodně ztratila ...škoda, že u nás dá pořád hodně lidí - hlavně těch starších - na strašení a sliby  oranžovorudé kolotočářské mafie a jejího bosse "kdozvástomá".

0 0
možnosti
M

modrá_špína_ničí_tuto_zemi

8. 6. 2009 12:00
ac se vam to nebude

libit, tak bych na podzim modrym fasistum vratil to co udelali jinym, ale pouzil bych misto vajec fekalie, tedy to co jim leze z huby dnes a denne, proste: lzi, podvody, tunely, najemne vrazdy, okradani, zadluzovani, vyhrozovani,totalitni praktiky, fasismus

0 0
možnosti