Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

jrosa

2. 5. 2012 12:13
Tak vida

Tak vida, KDÚ-ČSL získala dalšího "spíše levicového" voliče;-D

0 0
možnosti
VH

Stará kára

2. 5. 2012 12:02
Vy jste sledoval přenos z Parlamentu?

No - to jste tedy masochista.

  K věci:  Pláčete zbytečně. Levice žádný reálný program nemá. Co, o čem žvaní není v současné ekonomické situaci reálné (respektive je reálné za cenu totální devastace naší ekonomiky).  Nejsem levicový volič. Toto konstatování však nemá s mým (řekněme středovým) postojem nic společného. To je realita.

0 0
možnosti
PP

harrypavel

2. 5. 2012 16:27
Re: Vy jste sledoval přenos z Parlamentu?

Vzhledem k tomu, že věřím v možnost určité formy sociálního státu ve smyslu důstojného života seniorů, matek samoživitelek a jiných potřebných - ne tak samozřejmě individuí práce se štítících, považuji se v tomto směru za levicového voliče.

A teď také k věci: Hodnocení levicového programu přenechám Vám, protože jste pravděpodobně expert. Já mohu hodnotit 6 let pravicových vlád a nevidím jediný faktor, který by mě ospravedlňoval k přijetí jejich programu. Rozpočet je permanentně ve více jak 100miliardovém schodku, růst ekonomiky není téměř žádný a nezaměstnanost se během tohoto vládnutí nezměnila. Naopak vzrostla míra defraudace státních peněz a přestávají fungovat základní principy státu - to jest zhoršuje se stav bezpečnosti, stav zdravotnictví, zastavují se investice do infrastruktury a sociální služby se velmi devastují. To v mém regionu Mostecka vidím možná výrazněji než je tomu v Praze.

0 0
možnosti