Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-) Pavle, dal jste si s tím práci, argumenty sedí! Kdo nechce pochopit, nepochopí! Němcová se ohání stojedničkou, min. 85 % lidí má přání aby už tato vláda skončila. Jaký je tedy jejich mandát? Za každou cenu jaksi dožít do konce, ještě pobrat nějaké peníze, pokud možno snažit se ovlivnit policii a pak funus !  R^R^R^

3 1
možnosti
KC

Autor plete králíky se slepicemi a to se pak těžko diskutuje.

1 2
možnosti
PP

Naprosto Vás k žádné diskusi nenutím. Diskuse je tu od toho, aby se objevilo větší spektrum názorů. A pokud něco pletu, prosím, zde máte prostor dát mi "sežrat" moji neznalost věci.

3 0
možnosti
Foto

K pátému odstavci: Ovšem to je dáno tím, že presidentská volba byla dvoukolová. Porovnávat výsledek s jednokolovou parlamentní volbou je irelevantní.

3 1
možnosti
PP

Máte pravdu, v 1. kole získal 1 245 848 (tedy 15% oprávněných, 24,2% zúčastněných) voličů, tedy pořád více, než kterákoliv z politických stran ve volbách 2010. Nesrovnával bych to, pokud bych nečetl nesmysly typu "Zeman získal jen 30% oprávněných voličů". Všechna porovnávání jsou irelevantní, protože porovnávat volbu jednoho člověka s volbou politické strany je nesmysl. Ta čísla berte jen jako ilustraci pro ty, kteří tento argument o volbě prezidenta používají.

3 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1213x
člověk se zájmem o historii i současnost a krásy české krajiny

Seznam rubrik