Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen drobná faktická poznámka: přídavky na dítě se pohybují v řádech stokorun (tuším 200 - 500,- Kč a dosáhnou na ně jen skutečně nemajetní lidé), rodičovský příspěvek už je několik let de facto závislý na výdělku rodičů - pokud před narozením dítěte dostatečně dlouhou dobu nepracovali nebo neměli dost vysoký příjem, pobírají  3.800 Kč měsíčně vždy na nejmladší dítě v rodině, dokud nedosáhne 4 let (na další děti nic nebo v případě bezpříjmovosti oněch pár stokorun). Se zohledněním nákladů dost pochybuji, že na tomhle někdo bez ohledu na etnikum dokáže vydělat.

0 0
možnosti
PP

Budete se divit, ale dokáže. Přijeďte se podívat do Mostu, jak si tam přijíždějí v BMW a jiných "lidových autech" pro dávky.

0 0
možnosti
Foto

Cempera, Necempera. Zavedl bych polepšovny pro mladistvé. Poruší zákon, šup tam sním. Pobyt platí rodiče. Tvrdý vojenský režim, škola aj.  Po měsíčním pobytu, se bude puberťák modlit k pánu Bohu aby již byl venku. Škodu prokazatelně způsobenou dětmi, hradí rodiče. Nemají na zaplacení, strhnout ze soc. podpory.  Zákon platný pro všechny občany ČS.

6 0
možnosti
OK

smesne, tyhle polepsovny jiz davno jsou, pobyt davno hradi rodice - hadejte, proc tam nase r nelze nastrkat;-D;-D

0 0
možnosti
PV

No a toho zmíněného pána neřeším, je to strýček tupoň.

2 0
možnosti
PV

Ve škole nás kdysi učili o jednom filozofickém směru, kterému se říkalo Utopismus, po přečtení vašeho článku už vím, o co šlo. Vámi nastíněné body jsou čirá utopie... Ale vážně, popsal jste to docela přesně, průvodním jevem všech těchto konfliktů je neuvěřitelné podlézání tomuto etniku. Po všech stránkách. Důvod mi není zcela jasný, podezřívám českou malost a vlezdoprdelismus všemu a všem. Moje děti, natož já, ty neviděly ani tisícinu toho, co cpeme těmto vyžírkům. Jestli je to rasismus, prosím, jsem nejspíš rasista. Ale ruku na srdce, o vietnamcích, ukrajincích, bulharech takto nikdy nehovořím.

8 1
možnosti
PP

Ano utopismus, ale jen proto, že si tady neustále děláme hlavu z prohlášení kdejakých blbů ve světě a EU, který nemají absolutně šajn, která bije a jen si chtějí vylepšit kariéru. Podívejte se na Slovensko nebo Maďarsko, kde ty represe jsou mnohem větší a nikdo dnes neřekne ani slovo. Jenomže, to by tu nesměli být v popředí různí Kocábové a Cemperové (míněno jako typ blba, který se profiluje jako velký pseudohumanista), pak by to možná až taková utopie nebyla.

2 0
možnosti
LN

..pan cemper je provokatér...jestli placený...nebo z přesvědčení to nevím...ale provokatér je to zcela určitě....

7 0
možnosti
IF

Pana Cempera nemá cenu jakkoli řešit, když si projedete i jeho další články, zjistíte, že je to profesionální aktivista bojující proti všemu a všem včetně jedlíků masa 8-o

14 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1213x
člověk se zájmem o historii i současnost a krásy české krajiny

Seznam rubrik