Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

oblak_1

6. 6. 2012 15:41
"lůza" žumpě

Váš članek se mi líbil a nazývá věci praví jménem. Ale jednu poznámku bych měl když mluvíte o komunistické žumpě. Domnívám se že v těch letech před rokem 1989 kdy vladli lidé označovaní jako vrazy a horší sorta než gestapáci, se nestavalo pravidlem, že se dopouštěli takových zlodějen na hospodářství statu, ale i té zminované "lůze" jak vy říkáte.

Víte čím starší člověk je a jak se zamýšlí nad tím co se tady za posledních dvacet let stalo připadá mi jediné vrátili jsme se nazpátek v myšlení lidí a samotné podstaty žití. Proč je to jednoduché feudalismus, kapitalismus a pak vážně přišla myšlenka další kdy někoho napadlo aby se měli lidé všichni  tak aby nemuseli spát pod mostem, aby nemuseli čekat fronty ne na salam nebo mandarinky ale na almužnu, aby si mohli jednou tydně toto zboží koupit pro děti v lepším případě v horším, aby to nepropili než dojdou domů a nebo neutratili za drogy. [>-]

0 0
možnosti
V

vsevedec

15. 5. 2012 17:02
Trefné

Souhlas, vidle na Ratha a všechny lešvičáky!

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

15. 5. 2012 13:59
a vy se račte divit?

občany této země - včetně vaší maličkosti - totiž nikdo nevyměnil, ani nemohl. Takže otázka zní: kam až zajdou zmínění občané? Zatím jsme toho (to abych nebyl příliš skromný) moc nepředvedli a většinu skvělých vlastností za šokiálizmu vypěstovaných si pietně ponechali. Drobné zlodějničky (kdo v Praze nejezdí v MHD načerno okrádá rodinu i sám sebe!), remcání, falešné neschopenky, neschopnost být alespoň přiměřeně poctivý (kdo má pochybnosti, ať si pustí v televizi Černé ovce nebo podobný pořad) a tak dále ad infinitum. Pokud se toto nezmění, ani politici nebudou lepší, zvláště když jsou občané schopni uvěřit, že například KSČM jaksi zmoudřela a vyvede konečně stát ke světlým zítřkům (a oni nebudou muset hnout prstem). Takže běžte do otvoru, vážený!

0 0
možnosti
G

Gašpo_3

15. 5. 2012 13:28
Tak nejak Vám nerozumiem

Rath je síce opozičný politik, znamená to snáď že ak kradne a chytia ho pri čine, tak je to automaticky politický akt? Konkrétne jeho prípad tak určite nevypadá. A neviem ako Vy, ale pre mňa bude pozitívna správa aj to, že sa začnú zavierať len opoziční politici. Určite lepšie než nič a stokrát lepšie než keď sa budú navzájom kryť vládne strany s opozičnými. Ostatne partaj, ktorá je teraz vládna, može byť nabudúce opozičná.

0 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1213x
člověk se zájmem o historii i současnost a krásy české krajiny

Seznam rubrik