Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pokud by náš pan prezident byl pokrytec, tak by spolupracoval s falešnými sdělovacími prostředky na rozvracení naší země, vlastenectví a lži o současném světě. Jeho vystupování dává však zdání svobodného názoru, i když po napomenutí vzal zpět například něco o Ukrajině.

Prohra evropských zemí je v nové totalitě pokrokářství, kdy žádný představitel nestojí za svým názorem. Třeba ti rektoři, všichni jednají jako bez ducha - připojují se k mezinárodnímu tlaku na našeho prezidenta.

Pozor pane Petrus, naše země je již napadena v jejím prezidentovi. Braňte ji zde v tomto prostoru, snad svobodná média něco zmohou proti těm prodejným. Je smutné, že náš prezident je dnes se svými hovory zatlačen kdesi do "Blesku". V českých médiích je třeba budovat jiné kulty než naše, například uctívat Riotky v chrámech. No a kdo se nepřidá k tomuto uctívání, toho tyranie politické korektnosti humánně odstraní. Pomož nám Pán Bůh!

0 0
možnosti
Foto

Jak máte uvedeny příklady toho, jak útočí na osobu prezidenta jeho oponenti, a se tedy pan prezident brání, tak je vidět, že pan prezident se brání velmi málo.

Vy třeba požaduje po prezidentovi, aby zval i rektory, protože jsou symboly vysokých škol, ale zároveň zakazuje mu bránit symboly prezidentské instituce. Neměříte tedy všem stejným metrem.

1 1
možnosti
LC

Jo, Zeman útočí ... hlavně na hňupy.

4 1
možnosti
JS

Ono to je celé trochu jinak. Někteří lidé se ani po několika letech s volbou Zemana prostě nesmířili.

Já jsem například Zemena nejen nevolil, ale zpočátku jsem dokonce nemohl uvěřit tomu že kandiduje, a pak jsem nemohl uvěřit tomu, že vyhrál. Avšak i ti, jejichž kandidát nevyhrál, by měli respektovat skutečnost, že byl zvolen demokraticky a navíc v přímé volbě. A přímá volba prezidenta je prostě součástí majestátu prezidentského úřadu.

Je naprosto zřejmé, že Zeman je od okamžiku svého zvolení terčem nepřetržité dehonestující kampaně. Je nepřetržitě kritizován za to, co udělal, i za to, co neudělal, za to, co mohl udělat, i za to, co nemohl udělat. 

Lidé, kteří ho kritizují stejným způsobem jako Vy, ve skutečnosti zpochybňují nejen majestát prezidenta, ale také demokratický princip, kterým byl zvolen. Zpochybňují hlasy svých spoluobčanů. Přitom je jasné, že neexistuje zřetelnější mandát, než jsou hlasovací lístky.

Zeman se neskrývá za prezidentský majestát, smiřte se s tím, že prostě JE prezidentem. Lidé, kteří útočí na prezidenta, ve skutečnosti zpochybňují a neuznávají jeho mandát. Taková je prostě pravda. Právě to je pokrytectví. Protože tento mandát ignorují a svůj boj vydávají za kritiku Zemanovy osobnosti. Svůj boj vedou tak urputně, že klidně poplivou národní i státní symboly, jen aby část té sliny dopadla i na Zemana.

Odpůrci Zemana zvolili jako svou bojovou metodu pamflet. Jenže tuto bulvární metodu "kritiky" je třeba stále stupňovat, až se nakonec změní v hysterické povykování.

11 3
možnosti
JC

Velmi dobře, pěkně, trefně napsánoR^R^R^

1 1
možnosti
Foto

Rv

,,V čem tkví pokrytectví Miloše Zemana"

A VAŠE?

3 4
možnosti
NM

...vážený p.filozofe jednoduché až moc stručné bez jiskry a všeobecné fráze.Když hledáte téma tak se rozepište o zástavě o jejím znehodnocení a mám dojem,že by jste napsal něco obdobného o pokrytectví i když zdání klame a inspirace se může dostavit nečenaně :-P!!

5 1
možnosti
JR

J91a14r95a 94R27a74n95k

29. 10. 2015 21:22

Jako jednomu z mala prezidentu, se panu Zemanovi podarilo rozdelit narod tak, jako nikdy predtim. Driv se delaly vtipy na Tondu, Gustu i Mayerovou a nikdo se necilil, dnes, kdyz nekdo ukaze nahost cisare cervenymi trenyrkami, jsou ti "hard core"..... clovek by si myslel, ze se znicili svou nenavisti drive, protoze jim daly zabrat uz cirkevni restituce - a svete div se, prave tito se ohaneji krestanskou kulturou, kdyz v totalite veskere birmovani, konfirmovani  apod. zapreli. Jsme takovy zvlastni narod.....

4 2
možnosti
Foto

Dobrá. A nyní bych rád věděl, v čem vlastně tkví to pokrytectví Miloše Zemana, pane Petrusi - z článku mi to není vůbec jasné.

5 2
možnosti
JR

J40a92r80a 91R56a92n83k

29. 10. 2015 21:14

V cele jeho "majestatnosti", zadny dobry ptak si do vlastniho hnizda "nezanasi necistotu", ale nekteri maji tendenci se zesmesnit pred celosvetovym ptactvem;-)

1 4
možnosti
VM

V92á93c67l70a23v 80M53a84c88h

29. 10. 2015 20:21

Ke druhému kolu voleb jsem nešel. Dnes je mi to líto, jakékoliv má Zeman chyby. Skvělé je už jen to jak dokáže nadzvednout mandle různým vyžírkům kteří sami sebe považují za elitu národa.

8 3
možnosti
Foto

Laik žasne a odborník se diví.

7 2
možnosti
VV

Zejo? Nad Unverschämheit StaSi Helfer.

1 5
možnosti
Foto

Mladíče, pokud a dokud nekonkretizujete čím a jak Miloš Zeman údajně "nerespektuje pravidla, na kterých stojí Česká republika, jejíž moderní osamostatnění si v podobě vzniku Československa 28. října připomínáme a nectí majestát prezidentského úřadu", tak takový článek není ničím jiným, než nepodloženým demagogickým blábolem.

Jinak význam slova "pokrytectví" si pro příště raději někde vyhledejte.

A ještě pro úplnost - prezident Zeman s nikým žádný boj nevede. To naopak s ním vedou jakýsi hloupý boj skupiny nejrůznějších pitomců vyznačující se hlavně červenýma kartičkama "Made in USA" a červenými trenýrkami "Made in Stohoven".

Je mně líto, ale - Rv

8 2
možnosti
MB

Zkuste silnější brýle. Zdá se, že toho nevidíte nejen u Zemana více. A hlavně u sebe.

3 4
možnosti