Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cituji

"když jeden ze základních kamenů svobodné společnosti je možnost libovolně vyznávat jakékoli náboženství"

Máte v tom logickou chybu, pokud by toto mělo platit tak potom bychom rozhodně měli zakázat náboženství - ideologii zvanou Islám,  která tento základní náš demokratický princip neuznává a přichází nám vnucovat opak.

Nebo vy snad nevíte o tom že mohamedánovi se přiděluje víra při narození a že za odstoupení od víry může být i smrt. ?8-o

Je to stejně absurdní, jako tvrdit že  základním kamenem svobodné společnosti je svoboda projevu a právo sdružovací, tedy by bylo porušením základních principů demokracie zakazovat spolčování a projevy nacistů, kteří ovšem žádná takováto práva neuznávají stejně jako muslimové neuznávají svobodu vyznání, rovnoprávnost žen, svobodu projevu atd..

1 0
možnosti

Jen takove slovni cviceni za vysokou zdi oddelujici je od reality. Ztrata casu.

0 0
možnosti

Přečtěte si: 

Švéd

Karjel Robert a změníte názor velmi rychle....

0 0
možnosti

Hezký den.

Výborně pane blogere. Nemám co dodat R^

0 3
možnosti

Sorry, uklikl jsem se. To mělo být plusko

0 0
možnosti

Cituji: Debata nad uprchlíky je zajímavá už z důvodu, že nám na pláží stojí desítky tisíc lidí a my s nimi cosi musíme udělat. Od odpůrců imigrace se zřídka dozvídáme, co by to přesně mělo být, aniž by to zavánělo brutalitou.:-/

Já jsem v mládí slyšela, že stačilo v Krkonoších trochu zabloudit na polské území a už z toho byl nelegální vstup do země, následovalo zatčení a velmi rychle napaření práce na znovuvybudování rozmlácené Varšavy, nejmíň tak týden, dva. Napařila bych jim manuální práci na stavbách dálnic nebo různých opevnění tak dlouho, až si vydělají na stravu a úhradu za zpáteční cestu, pak lifrovat zpět. Většinou to nejsou žádní uprchlíci před konflikty, ale ekonomičtí migranti jdoucí za lepších a snazším životem. Ať si ho budují u nich doma.

11 2
možnosti

Ano, mnoha lidem se po autoritarskem rezimu komaroidniho strihu docela styska.

3 7
možnosti

Vážená.  Když se letos  Evropa  postará o statisíce  ilegálních migrantů (trefnější by bylo nekorektní označení  VETŘELEC), tak jich na plážích bude příští rok  milion a  na přesrok 10 milonů,  atdd...

Je to jednoduché. Nesmíme  je vykrmovat  ale vracet ! řeba  brutálně.  Vůči vlastním občanům stát brutalitu naváhá použít, kdyby neplnili rozkazy.

8 2
možnosti
Foto

Kdo Vám řekl, že zde nejsou žádné návrhy na to, co dělat s uprchlíky ? Samozřejmě jsou - odsunout do sběrných táborů a zavést v nich právo šaríja.

2 0
možnosti

T90o59m85á52š 74P74í31c82l

17. 7. 2015 22:00

"Zvláštní je, že hanět někoho na základě jeho vyznání pokládá mnoho lidí za přijatelné." 

A není právě toto ten důvod, proč tady nechceme islámské imigranty, kteří přesně toto mají v náplni své zvrácené ideologie?

14 0
možnosti

Určitě ne, pokud by muslimové měli takovou ideologii, nebyly by obavy, že nikdy do nenávistné české společnosti nezapadnou.

0 0
možnosti

Ach jo, tohle už je naivita nejvyššího stupně. Píšete něco o represivních složkách. Myslíte, že ve Francii, Švédsku a dalších zemích tyto represivní složky nemají? Ale mají. Přesto tam vznikly stovky No Go Zones, kde platí právo šaría, dochází ke kriminalitě a znásilňování. Ale tady to bude určitě jiné... když se chytneme za ruce a poběžíme vstříc duze, určitě to tak bude. A pak nastane ráj.

20 1
možnosti

Dále píšete: ,,Proč by však mělo 500 miliónů lidí v EU omezovat své svobody na úkor stovky tisíc uprchlíků? Není tohle přesně onen případ omezování většiny kvůli menšině? A ještě jej na sebe chystáme sami!" 

Tak to nechte na lidech. Vyhlasme referendum a jestliže se lidé v zájmu bezpečnosti chtějí omezovat, ať se omezují. To je demokracie.

10 1
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 805x
Společenské dění v Česku i ve světe.

Kde domov na Twitteru