Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J80a82n 93H82a33n66á49k

1. 4. 2014 8:06

Zajímavá a logická úvaha. R^

Já se domnívám, že pád ČSSD je neodvratný a pokud AB neudělá nějaký hyperprůser (a že jsou voliči značně obrnění nejen díky permanentní kritice Babiše), oslabí o ostatní etablované strany či etablovaní politici v "nových" stranách.

1 1
možnosti
FS

Autore,nejsem příznivcem premiéra Sobotky.ale co dokázal Babiš s jeho velkohubým prohlášením o úsporách několika set miliard ? Počkejme si rok a pak můžeme hodnotit.Píšete,že ČSSD nalákala mnoho,dle Vás jakýchsi "průměrných"  voličů (?) na sliby,které nejdou tak docela splnit,ale obdobně i strana ANO.

2 1
možnosti

Revoluce požírá své děti. ODS a ČSSD jsou děti sametové revoluce. Děti umělé. Ze zkumavky Prognostického ústavu soudruha ministra vnitra Štrougala. Hlásí se k různým ideologiím, pravicové a levicové, ale neřídí se jimi. ODS již skončila. Nyní skončí ČSSD. ODS ji předběhla, protože komunistické manýry rozkrádací zde byly bohatší.

Co bude dál? TOP 09 pokračuje v kolejích vyjetých ODS, pravicová praxe je jí také cizí. Na levici budou nejspíše pokračovat Zemanovci. Ve stejných kolejích jako ČSSD. A šance do budoucnosti? Také žádné.

Asi potřebujeme stranu s úctou k přirozeným vztahům, úctou ke svobodě druhého člověka, úctou ke konzervativním hodnotám, úctou ke spravedlnosti. Nejen ideologii, ale především praxi! Pokud vznikne spontánně, může být základem skutečně pravicové konzeravtivní strany. Proč by to nemohlo být ANO Andreje Babiše? Nebo se dokáží v pravicovou konzervativní stranu proměnit lidovci Pavla Bělobrádka?

4 2
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 805x
Společenské dění v Česku i ve světe.

Kde domov na Twitteru