Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milý autore!

Vladimír Vladimírovič Putin nemá s Donem Quijotem nic společného. Kromě naplnění svojí ješitnosti má svůj realistický cíl, kterým je sjednocení Ruska a obnova jeho impéria.

Putin nežije v jiném světě, Putin jen předvádí taktiku "nevidím, neslyším" a jako tank se řítí svým směrem. Tím je nebezpečný, tím může vyprovokovat třetí světovou válku. Proto jej někteří z nás přirovnávají k Adolfu Hitlerovi.

Co je komu po evroských státečcích, které se odmítají sjednotit do funkční unie. Putin s Obamou se střetávají na mnoha místech ve světě. Vždy k újmě občanů žijících v místě střetu. Proč by se nemohli střetnout v Evropě? Ostatně jsou to jen dvě vysoké figury na šachovnici mafiánů ruských a amerických.

:-)

0 0
možnosti
PK

Nevím jak jiným ale pro mne je jeden z těch státečků nástrojem mého sebeurčení, způsobu života a obecně svobody.

nástrojem který mi má sloužit. A co se mne osobně týká tak sjednocení do nějaké unie jde proti mé představě toho co má stát dělat.

Stát je nástroj který má sluužit a přizpůsobovat se okamžitým požadavkům jeho občanů... pokud jeden rok chtějí občané vstupovat do unie tak má stát vstoupit... pokud za rok změní jeho obyvatelstvo názor je povinností státu z unie vystoupit.

0 1
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 805x
Společenské dění v Česku i ve světe.

Kde domov na Twitteru