Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K90a40r16e58l 96C53a93c55h

14. 7. 2015 23:42

Kupodivu autor blogu má docela pravdu. Přiznejme si, že dosavadní peníze nacpané do Řecka jsou nenávratně pryč. Je tu možnost buď ho z EU zóny vyloučit, nebo mu znovu pomoci, ale tentokráte pod kuratelou. Ale chápu například neochotu Slováků podporovat Řecko v situaci, kdy např. důchodci v Řecku berou větší důchody než důchodci na Slovensku. Řekům musí být dáno jasně najevo, že výdělky a důchody musí odpovídat stavu a výkonnosti řecké ekonomiky. Že prostředky, které nyní dostanou, nejsou určeny k opětnému dočasnému udržení dosavadní životní úrovně, na kterou si již Řekové zvykli, ale na stabilizaci řecké ekonomiky, z jejíhož výtěžku se musí naučit žít. Že smyslem fondů EU není vyrovnávat životní úroveň dotacemi do přímé spotřeby, ale pomáhat méně rozvinutým ekonomikám k vytvoření podmínek pro vyšší výkonnost a následnému zvýšení životní úrovně odpovídající dosaženému vyššímu výkonu. Tyto principy např. cikáni nikdy nepochopí. Doufám, že Řekové to budou schopni pochopit.

0 0
možnosti
DH

Takže si koupím steak z argentinského býčka, podstrčím ho psovi a řeknu si: jéé on to zase sežral, tak si ukrojím kus chleba a budeme oba spokojeni. Hlavně nikoho neurazit a nebýt za xenofoba, rasistu, sobce.....atd. dosaďte si sám.:-). Vy jste asi nebyl od rána do večera v práci x let, že ne?

0 0
možnosti
TT

Přesně to ovšem udělali Němci, Francouzi a ECB. Podstrkovali Řekům jak palácovými psíkovi. A věděli.

1 0
možnosti
VH

Správně!! Od žádného dlužníka nechtějme peníze zpět! Ukažmě příznovou tvář! (No, možná že od bohatých bychom je chtít zpět mohli, ne?)

0 0
možnosti
PK

P25a18v63e28l 33K29u57r68a67l

13. 7. 2015 17:38

Jasně... a co se stane příště... no pes zase sežere co neměl... a dokud mu to budete tolerovat a nedáte mu výprask tak bude žrát co nemá dokola a dokola a dokola. 

Co bude z takového psa... maximálně domácí "mazlíček" jehož jediným smyslem je dekorativní funkce na vašem gauči a kterého kvůli ničemu jinému neživíte.

na jakoukoliv praktickou činnost - hlídání domu, norování, dobíjení postřelených prasat... bude tento pes zcela nepoužitelný. A takového psa já tedy tedy k ničemu nepotřebuju a odmítám ho sebeméně živit. Výprask prostě potřebuje aby se naučil jak se má chovat a kde je jeho místo - pokud se bude toho místa držet a poslouchat má ho smysl krmit.

Pokud to nebude dělat jsou dvě možnosti  - buď ho vyhodit na ulici ať si poradí sám(a nebo si najde nějakého tupce který ho živit za nic bude), a nebo mu v lese dát ránu z milosti mezi oči z kulovnice.

0 0
možnosti
Foto

Řekové jsou pro Nich něco jako psi? A z kterýho ,,vrhu" sou Voni?Rv

2 0
možnosti
PK

P44a88v77e45l 81K89u27l34a

13. 7. 2015 17:01

A podle méhovzo ten ped zase sežere a Řecko nic nevrátí :-\

0 0
možnosti
Foto

proboha pane Petrusi

0 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 805x
Společenské dění v Česku i ve světe.

Kde domov na Twitteru