Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Putin potřebuje Krym a chce Novorusko. Toho se nevzdá!

Na Ukrajině se přestane válčit, až Porošenko se vzdá Krymu a východní Ukrajiny!

Bohužel! Válečnou cestou se míru nedosáhne! Rusko je mnohem silnější!!!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Tak tak. Lavrov je Lavrov. Kdyby mluvil jinak, myslel bych si, že mu šíblo. A že už o něm neuslyšíme.

3 0
možnosti
MC

Máte bezesporu pravdu. Problém a nutné zlo se pouze oddaluje vždy, pochopíte-li tu pravdivou skutečnost, že vyjednávají měkčí soudruzi a soudružky s ortodoxními soudruhy. To je katastrofou smrtícím koktejlem sociálního inženýringu.

2 0
možnosti

Mladíku, mladíku. Ten Lavrov děl jen čistou pravdu. Zjevně Vám nedochází, že je tu jakýsi hegemon, jenž odposlouchává celý svět, kontroluje všechny rozhodující finanční transakce a že ta hegemonie by neměla vyhovovat ani EU. Netušíte ale vůbec nic o osidlech TIPPu a obdobné pacifické aktivity USA. Ani Vás zřejmě nekopne, kdo bude sanovat dluh USA tím či oným způsobem, kdo je bude financovat. I EU milý hochu a doslova jako vazal. USA to v žádném případě nebudou. A EU je jen prostředkem zájmů USA stejně jako Rusko. A stejně jako Ukrajina. Až se jednou proberete, nutně zjistíte, že USA na Ukrajině nejde o nějakou demokracii pro Ukrajinu ani náhodou. Stejně jako skutečné Ukrajince čeká tvrdé probuzení z Jacenjuků, Porošenků či Tymčiků. Oni už jejich pojetí demokracie začínají pomalu zažívat na vlastní kůži. A kdyby Vám náhpdou něco bylo pořád nejasné, zkuste se zamyslet, zda zájmům USA někdy nějaký "spojenecký" ale hrubě nedemokratický režim někdy vadil. Jó ty popěvky o mzinárodním právu - tak to okusí i samotná Merkelová a samotné Německo. A bude to v EU pěknej mazec. A pokud to dojde do konců Ukrajiny a EU si na to spolehlivě zadělává sama, pak mladíku teprve okusíte ovoce skutečného stavu mezinárodního práva. Tak si na tu lopatu sedjte jako spousta jiných úplně sám.

3 7
možnosti
SN

:-)  Sašo, netřeba nic dodávat ! Mladík ve svém věku je trochu naivka. Ale... všichni jsme byli mladí. Až si užije trochu života, bude " možná" uvažovat jinak . R^R^R^

0 7
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 805x
Společenské dění v Česku i ve světe.

Kde domov na Twitteru