Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

,,Mimochodem, žiju v malém městě v Holandsku a mám různé lidi..."

..z autorova disk. příspěvku8-o

Jednoho ,,bludného" holandˇana tady máme, DÁVÁ U NÁS POZOR NA SVOBODU A DEMOKRACII, SPOLU S JEDNÍM ,,OBLÍBENÝM" BLOGEREMRv Jistě ,,kámoš", že;-)

Mimochodem, že máte za sousedy ,,různé lidi", to je dědictví z dob, kdy i Holandsko mělo své kolonie!Tak nás netahejte za fusekli!

A co se Ukr. týká, tam darmo ,,hovořitˇ"Rv Ale, koho chleba jíš,...Rv

0 0
možnosti
VM

V18á77c84l38a46v 21M22a43c78h

12. 7. 2015 19:20

to přijetí ukrajiny je dobrej nápad, u řecka stále není jistota zda tu EU dokáže samo rozložit, ve dvou by to byl tutovka

RvEURv

3 0
možnosti
JN

Začínalo to hezky, ale pak jsem se zhrozil, dva miliony se rozpustí jako kapka v moři ?

To neznáš migrační tresu mladej, oni dojedou do Paříže a Marseille kde jich už tolik žije, tam se zařadí do oné enklávy nesnášenlivých a nepřízpůsobivých a půjdou zase rabovat do Ulic Paříže jak to mají ve zvyku, když prodrogujou sociální dávky.

Představ si že by jen zlomek z oněch milionů co se valí usadil ve tvém městě... a číslo není milion nebo dva, číslo uprchlíků je milion, za rok dva, další rok 4, 8,16...atd...dokud neskolabuje systém v chaos, občanskou válku, či nové koncentráky...záleží na mnoha faktorech, ale dělat rozhodnutí proti vlastním lidem je vlastizrada.

1 0
možnosti
JP

J70a89n 78P85e54t79r27u53s

12. 7. 2015 16:04

anebo se zařadí do enklávy pracujících a přizpůsobivých a život poběží dál ve své nudě a všednosti, ktará je některým lidem v Evropě už tak nesnesitelná, že si svoji frustraci vybíjí, alespoň slovně, na menšinách a uprchlících.

mě fascinuje, jak každý, kdo brojí proti uprchlíkům, řekne argument "nepřizpůsobí" a "budou na dávkách" ;-D;-D na to já řeknu "přizpůsobí" a "půjdou do školy" a "budou pracovat". 

Mimochodem, žiju v malém městě v Holandsku a mám různé lidi z tzv. minorit jako sousedy, spolupracovníky nebo spolužáky, takže mám skutečně osobní zkušenost, pravděpodobně narozdíl od Vás.

0 1
možnosti
Foto

Na Ukrajině panuje i po čtvrt století toliko ,,divoký východ"! A takový ,,systém" nemá v Evropě místo!Rv

2 0
možnosti
MB

..a je je, nový Peszynski.

9 0
možnosti
Foto

Že bychom tak nejprve reformovali EU ve federální stát, což je podmínkou fungování EU, aby bylo možné jí dále rozšířit. Takové problémy, jaké se vynořily při přijímání nových členských zemí do nezreformované EU, nelze opakovat. Takové "úspěchy" by také mohly vést k rozpadu EU. Pokud chceme přijmout Ukrajinu, tak stejně musíme ještě dříve pozvat do EU  přijmout přece jenom vyspělejší Rusko, bude-li chtít, abychom si zajistili produktovody a trhy.

3 0
možnosti
JR

J92a29n 85R72á86ž

12. 7. 2015 9:50

Diskutovat s lidmi podobných názorů, jako má autor článku, je ztráta času. Jsou natolik mimo realitu, že lze ztěží očekávat pochopení, jak kolosálně se mýlí.

13 0
možnosti
JP

J89a14n 77P72e94t22r84u98s

12. 7. 2015 12:54

(Zatím) 10x plus na osobní útok bez argumentů. 

Jen další důkaz toho, že na idnes se pohybuje vesměs banda pitomců neschopných formulovat jakoukoli smysluplnou odpověď nebo se snahou vést diskuzi.

0 1
možnosti
RH

Myslím, že je na Ukrajině, aby ukázala, že patří mezi civilizované evropské státy. A až bude v Evropě nejen proklamativně, ale i mentálně, pak může být na stole otázka přijetí Ukrajiny do západních struktur - a např. já budu pro. Například včerejší incident přestřelky mezi paramilitární ultrapravicovou milicí a policií je pěknou ilustrací toho, že má Ukrajina co dohánět.

5 0
možnosti
JP

J67a90n 76P17e94t78r24u96s

12. 7. 2015 9:58

Těžko říct, jak můžete hodnotit připravenost země na vstup do evropských struktur podle střetu nějaké extrémistické skupiny s policií.

To je jako tvrdit, že je Česká republika zemí vyvrhelů s pokřivenou mentalitou, protože tu pár stovek lidí mávalo na demonstraci šibenicema.

0 2
možnosti
PS

U takovych lidi jakym je autor, naprosto odtrzenych od reality, by me vzdy zajimalo cim se zivi a co maji vystudovano za skolu. Tady to vypada na nejaky pseudoobor na filde a "prace" v ziskove agenture.

4 0
možnosti
SB

EU i bez Ukrajiny balancuje na hranici mezi přežitím na straně jedné a zhroucením na straně druhé. Kdyby k tomu všemu měly ještě přistoupit problémy spojené s Ukrajinou, tak už by se EU položila úplně.

8 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 805x
Společenské dění v Česku i ve světe.

Kde domov na Twitteru