Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

No čtenářský deník, hrůza, neměnnost vybrat si knihu mne přímo děsila...dostala jsem pár realistů a myslíte, že jsem je četla? Na Bratry Karamazovy i Zapadlé vlastence fakt nemám...

1 0
možnosti
LS

*nemožnost (to víte automatické opravy)

0 0
možnosti
MB

Článek se mi líbil. :-) MB

0 0
možnosti

Asi tak to poslední co mě na školství trápí je výuka českého jazyka. Nepopírám užitečnost výuky. Jen mám takový lehký dojem, že předměty jako matematika, chemie, fyzika jsou mnohem důležitější a nějaké základy finanční gramotnosti, ekonomie a logiky dají člověku do života mnohem více než čeština.

1 0
možnosti
PS

P66e52t13r 66S56k26á26c59e33l

18. 3. 2014 23:39

Připojil bych ještě důraz na výchovu občanskou (viz naše dnešní voliče) a zdravovědu, tedy alternativní metody prevence a léčení (viz závislost našich spoluobčanů na farmacprůmyslu)R^

0 0
možnosti
MT

No jo, máte pravdu. I ten, kdo učil vás, to řádně odflákl...

"dvěmi", "jazyk, jež....",  "předmět, jež...." , "kniha vznáší myšlenky..."

Já to miluju. Jak se tu někde objeví článek na téma český jazyk, dopředu se sama se sebou vsadím, kolik tam najdu chyb. A nikdy neprohraju.;-)

5 1
možnosti
Foto

Předběhla jste mě.:-)

0 0
možnosti
JM

Píšete: "Kdo nemá talent nebo chuť si psát sám pro sebe, toho to náš školský systém nenaučí."

Jenže ono to tak je. Kdo se učit nechce, ten se nic nenaučí. A žádný zázračný systém to nezmění.

2 0
možnosti
Foto

Protože nikdo nehledá žádné alternativy výuky.  Pokud mají lidé svobodu, neustále vymýšlí způsoby, jak něco dělat lépe a jinak. Otázkou však je, jak poznat, který postup a myšlenka jsou lepší než jiné? Ve vědě je takovým rozhodcem experiment. Na volném trhu to je zisk. Všimněte si, že ani jedno není závislé na našich názorech, na tom, co se nám líbí nebo kdo to říká. Schopnost dosáhnout zisku dává jednoduchou zpětnou vazbu – čím je zisk větší, tím je daný nápad přínosnější. Pokud naše řešení zisku nedosahuje, mrháme zdroji a bude nejlepší, když budou uvolněny na podporu jiného nápadu, ziskovějšího a přínosnějšího.  To samé platí i o vzdělávání a výuce.   Dnes máme bohužel jednu jedinou možnost a to státní školský systém.

1 0
možnosti
RC

nejak jste opomnel ne nepodstatnou cast vyuky cestiny - tou byla mluvnice. Uceni se blbosti, pricemz absolventi skol casto neumi spravne napsat ani vetu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 805x
Společenské dění v Česku i ve světe.

Kde domov na Twitteru