Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Běžte vystudovat pajdu a pak běžte učit.

Kritikou se to nezlepší, krisovat umí každý, zvláště školství.

Kvalitních učitelů s visí je však třeba.

Běžte tedy všem ostatním ukázat, jak se to má správně dělat. Ne slovy, leč činy.

1 0
možnosti
JP

J81a23n 58P20e72t63r61u50s

21. 10. 2014 14:10

Kritizovat neumí každý, kritizovat se člověk musí naučit. Vy máte asi na mysli pouhopouhé nadávání, ne cílenou a přesnou kritiku. Pokud je naše školství v tak zoufalém stavu, pak je nemožné se neozvat a nezkusit zanalyzovat příčiny.

A možná máte pravdu a v budoucnu se nějakým způsobem budu ve školství angažovat...kdo však ví, co přinesou dny příští...

1 0
možnosti
Foto

Kolego8-o...máte možnost srovnání i díky rodičům, penězům o ostatním se nebudu zmiňovat ve vašem současném životě, ale dovedete si představit...máte-li vědomosti co komouši uměli...když by jste dostal 3 z mravu ve 3.třídě za to, že jste usmál při ruské hymně a váš život byl nasměrován pro budoucí školy a povolání asi kam? Píši, mluvím plyně rusky a dostal jsem 4 na maturit.vysvědčení..v té době se dostat na vysokou? A mohl bych psát o zkušenostech z českéhoškolství...a mimochodem změnit školu, tehdy? Možná si budete myslet o čem píši...ale co se změnilo? Komouši nejsou, učitelé mají lepší vzdělání, studenti mají více pravomocí a zastání. Školy jsou modernější, kdo chce může opustit Česko a studovat jinde...vše samozřejmost...SROVNÁNÍ S JINÝMI ZEMĚMI...a sám poznáváte rigidnost chování napříč společností v naší zemi...takže co uděláte, co budete dělat jako dospělí člověk?, máte li rád filosofii...skončíte jako SOKRATES?[>-]EU

0 0
možnosti
DK

Doufám, že budete mít dost peněz na to, aby vaše děti mohly chodit do školy jiné...Nicméně: z obyčejné vesncké školy může vzděláním odejít genius a ze školy in...blbec zůstane blbcem. Dětem chybí motivace a zájem a učitelé jsou z těch ofukovaných a rozmazlených dětí často na prášky!!!

2 0
možnosti
Foto

Celá koncepce násilného vzdělávání je špatná.  Vzdělávání by prospěla kompletní privatizace a zrušení povinné školní docházky.

0 0
možnosti
MJ

Chybí Vám právě zkušenost. Učitelé většinou reagují na šikanu rodičů a studentů. Je třeba si uvědomit, že i když jsou naše děti to nejdůležitější co máme, tak automechanikovi co se stará o naše auto ochotně zaplatíme větší mzdu než učiteli, co se stará o naše dítě.

1 0
možnosti
JP

J46a39n 87P37e72t74r39u52s

21. 10. 2014 7:28

Takže spolu vlastně souhlasíme, Vy ale učitele ospravedlňujete mzdou a "šikanou rodičou". Já nevím, co je příčinou, nazval jsem to však "mentalitou". Vůbec netvrdím, že vím, jak české školství léčit. Osobní řešení pro mě bylo z něho jít pryč a díky bohu za to, že to v dnešní době svobodně jde.

1 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 805x
Společenské dění v Česku i ve světe.

Kde domov na Twitteru