Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V české (a nejen české) společnosti platí velice jednoduchá ultra-levicová doktrína, jejíž původ a dopady nemůžou být při bližším zkoumání jasnější.

Totiž už špindíra Marx vyzýval proletariát, aby obsazoval co nejvíce funkcí...a škodil.

Dnes se to všude hemží levičáky a plody jsou evidentní: od falešné interpretace kapitalismu až po rozlícené davy pod rudou vlajkou, co samy neví, proč na manifestaci přišly (hlavně, že je grátis klobása).

Levičácká strategie se nikdy nezměnila a Zavadil je skvělým odkojencem.

Zeman ale ne, Zeman stále ještě pragmaticky uvažuje a tohle je jedině důkazem. Zeman si při svém vzdělání nepochybně uvědomuje, že touhy odborů jsou nesmyslné.

Ovšem má svůj modus operandi, jak se v aktivní politice udržovat viditelným.

1 0
možnosti
SB

tak trochu Äpfel und Birnen - - ano, bohužel jsou v této zemi lidi, kteří žijí z ruky do huby, a někteří si za to můžou sami, pravda je, že zvýšením minimální mzdy na 12k se tito lidé maximálně přisajou na státní cecek o to víc....levicové odbory existují všude na světě - jakkoliv jim zdaleka nefandím, jejich pozice je srovnatelná s jinými srovnatelnými státy...

0 0
možnosti
JZ

Co by Jste si mládenče tak představoval? Že by odbory fandily majitelům rozkradených podniků a vůbec pravicovému spektru? To by nebyly odbory.Ty se vždy musí zastávat těch, kteří svýni mozky a rukama tvoří hodnoty a ne těch spekulativních rádoby podnikatelů a představitelům finančních  kruhů.Jen se podívejte do zahraničí a uvidíte koho odbory zastupují.Právě proto byly odbory pomlouvány a záměrně ničeny , aby měla finančbí spekulativní oligarchie  uvolněné ruce.Jak to dopadá? To vidíme všichni, další díru nám vrtat nemusíte, nehledě kto,mu , že na rady ještě nemáte patřičný odstup a věk.

3 14
možnosti
ZB

Hodnoty vytvářejí především živnostníci, drobní a střední podnikatelé a ti rozhodně odbory nepotřebují.To co potřebují je stabilní a "vlídné" prostředí pro své podnikání a tím i vytváření nových pracovních míst.Nikdo jiný pracovní místa nevytvoří.

10 2
možnosti
DK

No a co to kašpárkové divadlo, které se jmenuje Vláda a parlament je pro každého....a ruku na srdce...stavající se moc nepovedla a moc toho už vyvedla...[>-]

5 11
možnosti
Foto

O67t76a69k32a57r 90S31e27k98l

15. 3. 2013 17:43

ad/ D.Kramolišová

Tato pomlouvaná a dehonestovaná vláda provedla : církevní restituci , začala důchodovou reformu, zavádí nový Občanský zákoník , ve velmi těžké době zpomaluje zadlužování státu , za její existence začíná odkrývání závažných korupčních kauz. Se vším nemusíte souhlasit, do důch. reformy se nemusíte zapojit , ale neříkejte že nic nědělá.

4 2
možnosti
Foto

Komunisti trpělivě čekajína svou příležitost. A tu si ujít nenechají. Už si "lízli" v krajských volbách a pokud spolčení s nimi zajistí socanům většinu, tak se budou dožadovat i postů ve vládě.

12 1
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1584x
Vášnivý sportovec, odpůrce nacistického a komunistického režimu v jakékoliv podobě, student

Seznam rubrik