Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GD

Jestli jsi potomek generála Tvrze od PS tak se není čemu divit !!!

0 0
možnosti
IZ

M2ě maminka učila, že lhát se nemá a kdo lže, ten i krade. Našeho budoucího presidenta bohužel toto nikdo nenaučil. Tudíž mu ani nevěřím jím tolikrát opakované, že nekrade.

4 0
možnosti

Ale u nás je to už skoro taková prezidentská tradice, ne?

0 0
možnosti
Foto

Pane autore, doufat může každý v co chce, ale to je tak asi všechno. To obzvláště platí ohledně budoucího chování M Zemana. Avšak pozor! Doufání v tomto případě může snadno a rychle přejít v "High Hope"!!V

2 0
možnosti
LB

Karma R^ a to je jen špička ledovce. Je s podivem, že občané nadávají na vládu, že jim lže a neplní sliby, a když se prokáže, že jeden z prezidentských kandidátů opakovaně lže, co udělají? No zvolí ho! [>-]

3 0
možnosti
LB

Připomínám lži o podpoře nestranických kandidátů nebo o panu Šloufovi - to mě asi pobavilo nejvíc.... [>-]

1 0
možnosti
MJ

První lež je KS s fialovým čírem. Má to starého dědečka dostat do volitelného stavu pro mladou generaci.

2 6
možnosti
Foto

Jestli se nemýlím, tak informace samotná - to že mu drží palce člověk, který z toho vyvozuje, že prezident bude mít jiný vztah k vysídlencům - byla pravdivá informace. Zeman k tomu přidal zkratku. Ovšem Karel tomu nasadil korunu tím, že řekl, že má radost z každého, kdo mu fandí. A to prosím řekl v době, kdy se domníval, že se skutečně jednalo i Berndta Posselta. Pokud tohle považujete za lež, museli byste zavřít všechny výrobce předvolebních plakátů před každými volbami.

1 6
možnosti
JL

Jsou tu ještě další možnosti: někdo mu blbě radil anebo je úplně senilní a neví, co říká. Ostatně všichni víme, že demokratičtí politici lžou, jako když Rudé právo kdysi tisklo. Podívejte se třeba na naši pravicovou vládu: protikorupční vláda rozpočtové odpovědnosti - korupce kvete a státní dluh roste, ekonomika nejhorší ve střední Evropě. Věci veřejné slíbily boj s "dinosaury", pak se přidali k vládě dinosaurů....a tak to bude, dokud nepřijdou noví čistí politici. kde jsou? Už se narodili?

4 1
možnosti

Korupce rozhodně nekvete tak jako dříve, vzhledem ke krizi dluhy rostou každému (a to byste pištěl, kdyby se šetřilo ještě víc) a naší ekonomice se daří relativně dobře, jenom je příliš vázána na německou, a za to naše vláda nemůže. Když se bude dařit Německu, bude se dařit i nám a naopak.

3 3
možnosti
Foto

X- - - paradoxy manipulace s lidskou myslí - - -X

Víte, někteří voliči, povětšinou z levého spektra, si oprávněně stěžují a vadí jim, že se příliš straší komunisty a návratem komunismu, a že to je nereálné a směšné, aby se tak stalo a tvrdí, že to je manipulace k vystrašení jednodušších voličů a já jim dávám za pravdu. Když ale poté pan Zeman s Klausem zahrají na stejnou strunu a začnou nepřímo strašit lidi tím, že se budou vracet pozemky a upravovat Benešovy dekrety, tak jim voliči, jenž si předtím stěžovali na strašení komunisty, paradoxně bezmyšlenkovitě skočí na tuto levnou manipulaci, jenž je akorát přesně v obráceném gardu než ta o komunistech.X

7 6
možnosti
EN

až prohlásí nějaký levicový politik deroucí se k moci že se bude znárodňovat, ano pak volejme do zbraně a strašme komunismem. A vyvolá to  zaručeně stejné vášně, obavy nebo naděje ( záleží na vkusu ). A pak to teprve bude přesně v obráceném gardu. A to říkám i s tím vědomím i kdyby se to trdlo přeřeklo.

1 0
možnosti
JM

A kdopak je Michael Hammer?

V rakouských médiích se objevilo prohlášení Michaela Hammera, mluvčího

vyhnanců za ÖVP (Rakouská strana lidová), který vítá slova českého

ministra zahraničí Karla Schwarzenberga.

„To, že jsme uplatnili

tzv. Princip kolektivní viny byl  osudný omyl, kterého se naši předci tenkrát dopustili. Na tom si pevně trvám,“ zdůraznil Schwarzenberg v televizním duelu se svým protikandidátem Milošem Zemanem. Michael Hamer považuje toto vyjádření jako povzbudivé znamení s tím, že diskuse v Čechách se opět dostává do pohybu. Schwarzenbergovo vítězství v prezidentských volbách by nabídlo historickou šanci k tomu,  aby byla řešena otázka vyhnání sudetských Němců a  toto bezpráví mohlo být oficiálně přiznáno a odpovídajícím způsobem odškodněno. „Vítězství Schwarzenberga  by bylo i znamením toho, že Sudetská otázka v Čechách může být řešena,“ dodal Michael Hammer.

5 6
možnosti
JL

Naši předci vyhnali Němce podle principu kolektivní viny, protože je Němci ohrozili v samé národní existenci. Nešlo o normální válku, hrozili likvidací celému národu - měl být poněmčen, vyhuben, odsunut na Sibiř. Nacistický režim byl bezprecedentně brutální, podle toho vypadal trest - vyhnání.

2 0
možnosti
VN

Jaký národ , takový prezident. Hulvátský prezident=hulvátský národ. Prolhaný prezident=prolhaný národ.

Doporučuji se na Zemana vykašlat , nikomu nestojí za to , aby se jím trápil.

10 4
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1584x
Vášnivý sportovec, odpůrce nacistického a komunistického režimu v jakékoliv podobě, student

Seznam rubrik