Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Filipův projev dokazuje, že komunisté jsou stále stejní - chtějí vše ovládat, stejně jako kdysi.

1 0
možnosti

Vážení diskutéři, vrtáte tu do komančů, mi jsou taky ukradení, ale přehlédli jste, že ten článek je úděsný! Výpotek nevzdělance bez většího rozhledu.

3 2
možnosti

napravený komunista x odbarvený černoch . Zvlášť v ČR

2 0
možnosti

Vážení, pokud by jste věděli alespoň něco málo o novém papeži a jeho činech , tak by jste nemohli psát takové zhovadilosti , které jsou zde uvedené, včetně autorova článku.Tento papež mluví o chudobě církve , jako o správné cestě , o pomáhání potřebným......, ten si s levičáky Jižní Ameriky rozuměl a doufám , že mu to vydrží.

2 2
možnosti

Dopište Filipovi. :-)

Vy jste ten blog asi nečetl, že ne ? :-)

Karma, pane autore. A víte, co je zajímavé ? Před časem, dejme tomu tak před necelým rokem, když začal Miloš Zeman avizovat, že bude-li zvolen prezidentem, vyznamená jistého Františka Čubu, jsem se trochu začala zabývat tím, co tento výtečník, člen KSČ od školních let, pozdější člen ZK ÚV KSČ a signatář smlouvy s I. správou StB, který využíval rozvědkou v zahraničí ukradených technologií a prezentoval je jako vynikající práci slušovických, vlastně v uplynulých letech dělal. Nu, a narazila jsem na rozhovor poskytnutý nějakému odbornému časopisu, kde soudruh Čuba m.j. sděloval, že je poradcem Huga Cháveze pro otázky zemědělství a radí mu, jak nedělat "chyby, jichž jsme se my v Evropě dopustili při budování socialismu", tu formulaci si pamatuji dodnes, rozhovor jsem si však - bohužel - neuložila.

Když byl Zeman zvolen do prezidentské funkce za pomoci části voličů, jimž nevadí gigantické lži, a přiblížilo se tak i to, že František Čuba stane 28. října ve Vladislavském sále sídla českých králů jako vzor poctivého a příkladného kapitalisty, vzpomněla jsem si a pokusila se jej znovu vyhledat. A hleďme, rozhovor na síti již není k mání, byl patrně odstraněn.

Jsou to náhody na tom světě ... :-)

0 1
možnosti
Foto

Vždy se snažte posuzovat to co se říká a ne kdo to říká, mladíku. Doberete se tak podstaty daleko dříve, než omíláním tupých prorežimních ideologických frází.

1 3
možnosti

neeee tak docela. Staci vystrcit lakmusovy papirek kdo to rika a je test rycghlejsi, pak jen udelat doladeni co vlastne rika a vychazi tona tak 98% spravne. U vas to mam specielne dobre vyzkousene.

0 1
možnosti

Čeští komunisté jsou opravdu unikátní,další z jejich zvláštností je vysoká volební podpora...

3 0
možnosti

P58e25t88r 46J62í38l33e97k

22. 3. 2013 17:41

Pane autore, píšu coby  dědek, který  si "slasti" komunismu vychutnal na vlastní kůži a to doslova, a připojuji karmu ke všem Vašim článkům...

8 2
možnosti

Filip byl samozřejmě velmi mírný, jak se na poslance sluší a patří. S tou církví, římsko nebo jinak katolickou, či muslimskou, stejná pakáž, s touhle squadrou je to mnohem horší. Nejenže bude rozvracet duchovní cestu nastolenou z mnoha důvodů v latinské Americe, ona vždy rozvracela vše pozitivní na této planetě. Takže v tom pouze pokračuje. Že vy v tom spatřujete bolševického satana, to je vaše omezenost. Neumíte nahlédnout dál? Studujte, učte se, možná pochopíte.

5 8
možnosti

Jak tak koukám, tak by jste si dobře rozuměl s panem Verešem....... Studovat a učit by jste se měl spíše Vy......

8 4
možnosti

R^Kéž by to papež dokázal a vykládal pravdivý kapitalismus, jako správnou životní morálku, když ten výklad nedokáží téměř žádné pravicové strany po celém světě.Pokud papež dokáže zvrátit běh levicových altruisticky nadechnutých skupin, spějící ke zkáze lidstva, stanu se snad ortodoxně věřící.

3 3
možnosti
Foto

Komunisti šílí vždy, když jim někdo nefouká do jejich fujarky.

8 3
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1584x
Vášnivý sportovec, odpůrce nacistického a komunistického režimu v jakékoliv podobě, student

Seznam rubrik