Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Hochu, měl by jste vědět , že SDL ( strana demokratické levice ) vznikla přejmenovaním KSS . Současná KSS se utvořila z členů , kteři s tímto nesouhlasili a chtěli zůstát komunisty. Takže pan Jandák má pravdu , hochu.Toto vše proběhlo na počátku devádesátých let, to jste byl ještě malým hochem ( možná).

0 0
možnosti
Foto

Za 1.) Komunisti nejsou - "levice". Komunisti jsou jenom komunisti - od ultralevice dál doleva ... Jsou to zločinci. Seriózní demokratická levice tu v podstatě také není, protože v ČSSD je to samý "bývalý" komunista. Politický turista Jandák byl republikán, lidovec, ódesák .. a nakonec socdemák. Co chcete takovému hochštaplerovi věřit?

0 0
možnosti
KB

Tvrzi, lžete vy. SDL (Strana demokratické levice) byla na Slovensku transformovanou komunistickou stranou. Měl byste se Jandákovi omluvit, ale toho vy nejste schopen.

1 2
možnosti
PP

Ono by neškodilo si připomenout, že SDL byla původní komunistická partaj.

1 0
možnosti
PK

Komunisté na Slovači byli vždy v defenzívě proti nám. I po druhé světové, byť zcela osvobozeni Rudou armádou byli jejich výsledky v demokratických volbách mizerné.

3 1
možnosti
Foto

Je úplně jedno, jak se integrovala levice na Slovensku. Důležité je, že v Česku je KSČM relavantní politickou silou, se kterou je účelné se slučovat. Tolik asi na vyslvětlenou ke slovům p.poslance Jandáka, a nebuďte tak hnidopyšský, Tvrzi

3 5
možnosti
LC

No, oni to už jednou zkusili a nedopadlo to pro ČSSD zrovna nejlépe. Třeba se v ČSSD najde pár lidí, kteří si o výsledku takového slučování alespoň něco přečetli.

3 1
možnosti
MC

Jandák je mistr převleku a hlavně vzpomíná na dobu mimozemšťana JYYYRKY.

4 4
možnosti
JM

No a ještě nám povězte, proč vás to tak trápí? ;-)

1 1
možnosti
Foto

O98t10a55k98a20r 77S65e81k21l

29. 3. 2013 17:06

Pan Jandák mně vždy evokuje postavičky z Arabely. Jmenovaly se Blekota a Mekota. Na rozdíů od něho byly sympatické :-)!

7 3
možnosti
Foto

Jandák lže? a kdo ne.;-€

4 1
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1584x
Vášnivý sportovec, odpůrce nacistického a komunistického režimu v jakékoliv podobě, student

Seznam rubrik