Dnešní výplody v blogu soudruha Vyvadila

Soudruh Vyvadil se stává individuem odpornějším a odpornějším, urážejícím stále větší množství lidí, kterým nesahá ani po kotniky.

-  "církve, zejména katolická, nesehrávají v naší zemi, na rozdíl od papeže Františka ve světě,  žádnou smysluplnou pozitivní lidskou úlohu."   Nejsem věřící ale tohle je svinstvo, které hraje na ty nejnížší pudy.  Mohl by si občas přeříkat desatero a pokud možno ho neporušovat. Aspoň, že už nemluví o kolegovi papežovi.

- "Třetím charakteristickým poutem těchto stran (TOP 09, ODS, KDU-ČSL) je fanatický a tudíž neracionální antirusismus a jejich vyvolávání konfliktu s Ruskem."    Antirurismus a nejen u nás, vyvolává jednání Ruska, porušování mezinárodních smluv Ruskem, lhaní Ruska, to vše pod vedením Vyvadilova gurua KGBfízla Putina. A že tento antirusismus je v zemích střední a východní Evropy pochopitelný na zakladě zkušeností s okupacemi těchto zemí Sovětskými - Ruskými okupanty, to snad by mohl pochopit i Vyvadil.

- "Fakt by mi dělalo radost, jak by se tam někde Němcová, s Kalouskem, Fialou či Bělobrádkem cpala zamazaná do krytu a rychle si opakovala ruská slovíčka. Nemluvím o Schwarzenbergovi. Ten by nedorazil, neboť by spokojeně dřímal na nějakém svém zámku v Rakousku, které je neutrální a Rusko by tuto skutečnost na 100% respektovalo."  Jemu přímo dělá radost představovat si jak by trpěli jiní, zatímco on by v tu chvíli provozoval řiťolezectví.

- "Havel se hodí jako bysta v americkém Kongresu, ale u nás nic nosného nezanechal." Náš první a nejlepší  prezident (se všemi svými chybami), je zjevně jeden z největších nepřátel kolaboranta Vyvadila a tak neopomněl vytvořit kostrbatou konstrukci aby si mohl do V.Havla zase kopnout.

A jen tak mimochodem. Umíte si někdo představit, že byste tohle nenávistné individuum (myslím Vyvadila) požádali o nějakou právnickou radu ? Já ne.

-----------------------------

No a na uklidnění si pusťte slavné Brubeckovo  "Take Five".

 

 

 

Autor: Petr Tomek | pátek 27.2.2015 16:40 | karma článku: 27,55 | přečteno: 1191x
  • Další články autora

Petr Tomek

Francie prodloužila výjimečný stav.

16.2.2016 v 10:30 | Karma: 17,54

Petr Tomek

Poslední hřebík do rakve Evropy

29.1.2016 v 10:27 | Karma: 41,75

Petr Tomek

Nějak vám to v IDNESu nefunguje

26.1.2016 v 20:09 | Karma: 28,16

Petr Tomek

IT amatéři v IDNESu

26.1.2016 v 11:10 | Karma: 13,70