ČT - ano ale jinak a určitě pod jiným vedením

Jsem velký zastánce existence ČT. Ta ale v poslední době, pod vedením současného ředitele Dvořáka, dělá vše pro to, aby bylo co nejvíce důvodů ji zrušit.

Jedna z posledních kapek byl poslední "Kotel" paní Jílkové o imigraci do Evropy. Co je to za pořad, který jeho tvůrci pojmou jako setkání lidí, kteří přišli něco řešit a lidí, které si tvůrci pozvali jako odporné šašky a provokatéry, kteří mají zjevně zvednout sledovanost ČT.

Já vám na sledovanost v ČT kašlu pane Dvořáku. Já chci, kromě jiného, kvalitní diskusní pořady, kde se budou chytří, vzdělaní a kvalifikovaní lidé zamýšlet nad řešením problémů, které současný, problémy zmítaný svět, zachvacují víc a víc. Místo toho nám pekelnice Jílková, jistě se schválením svých nadřízených předvede individuum typu toho studenta filosofie v bílé košili, který se neumí chovat a vykřikuje rádoby moralistická hesla o našich povinnostech. A to nemluvím o tajtrdlíkovi Kohoutovi, "filosofovi a univerzitním profesorovi", kterého by měli z každé slušné společnosti vykopat. Evropě jde o přežití a ČT předvádí tyhle zrůdnosti, přičemž na druhé straně stojí teď už naprosto nezajímavý V. Moravec a jeho naprosto nezajímaví, převážně političtí hosté, které on nedokáže donutit k jakékoli konkrétní odpovědi a kterým evidentně leze do zadku.

A to neřeším takové "maličkosti", jako je např. neuvěřitelné střídání TVpipek typu hlasatelek dopravních potíží při ranním vysílání. Ty když nepřijdou ráno do práce, protože se asi ještě nevzpamatovaly z plnění služebních povinností ohledně blaha pana Dvořáka, zvládne to levou zadní třeba Jolka Krásná, jedna z posledních chytrých osob vyskytujících se v ČT. Proč tam jsou ? Proč je panu Dvořákovi platíme ? Téměř všechny schopné lidi pan ředitel z ČT už vyštval.

To jsem odbočil. Hlavní je, že Evropští politici v EU i v mnohých národních vládách přihlíží likvidaci Evropské civilizace a ČT vysílá zrůdnosti, místo aby kultivovaným způsobem pomáhala vyburcovat lidi k tlaku na politiky, aby jednali. Aby jednali za účelem záchrany Evropy před už započatými nájezdy barbarů, jejichž cílem je zničit naši kulturu a nás porobit nebo pozabíjet. On totiž Islamský stát na jedné straně roste a zároveň se nám, Evropě blíží.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Tomek | sobota 13.6.2015 14:55 | karma článku: 38,33 | přečteno: 1386x
  • Další články autora

Petr Tomek

Francie prodloužila výjimečný stav.

16.2.2016 v 10:30 | Karma: 17,54

Petr Tomek

Poslední hřebík do rakve Evropy

29.1.2016 v 10:27 | Karma: 41,75

Petr Tomek

Nějak vám to v IDNESu nefunguje

26.1.2016 v 20:09 | Karma: 28,16

Petr Tomek

IT amatéři v IDNESu

26.1.2016 v 11:10 | Karma: 13,70