Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-).......Něco málo k Babišovi. Tvrdíte, že mu o korupci nejde! Tedy proč......,opozice s koalicí, jak jedna rodina po něm jedou? Dluhopisy nezabraly, vytáhli Čapí hnízdo, kde už je téměř jasné, že je to postavené na vodě! Ale slouží jednomu cíli.....dostat Babiš z politiky za každou cenu, ohrozil naše dobré bydlo.

Žili jsme tu spokojeně, rozebírali republiku,(od sameťáku 5,5 BILIONU). Najednou přijde někdo kdo začne vybírat daně, udělá plusový výsledek,(po preferencích ANO začne |Sobotka a Kalousek šílet), demise, nedemise....Je vymalováno. Volební výsledek ANO ukázal, že lůza, jak jsou obyčejní lidé nazýváni, není zase tak hloupá !

!!!!!!

0 1
možnosti

Kauza Čapího hnízda je jasná jenom vám. :-P

0 0
možnosti

rád bych se vás zeptal a požádal abyste pokud můžete velmi přesně popsal onen váš pojem štíhlý stát a co možná nejvíce decentralizovaný stát..........

jestli například máte na mysli, že se v každém okresu bude dle rozhodnutí radních jezdit vpravo či vlevo nebo dokonce jen uprostřed silnice.........???...tedy o čem podle vás bude rozhodovat centrum, tedy centralizovaný stát a o čem stát rozhodovat nebude a přenechá rozhodování na nižší stupně organizace společnosti..........děkuji.....vaše pojmy jsou líbivé ale nic neříkající..........působí jen na emoce a o faktické organizaci státu a společnosti to nic neříká.........takže proto žádám o vaše vysvětlení jak si to představujete konkrétně........

1 0
možnosti

P44e22t14r 40S38u85d59a

29. 1. 2018 8:59

O pár věcech jsem psal tady na blogu a podstatně více na Facebooku. Není to opravdu na krátkou odpověď, ale rozhodně a samozřejmě nejde o to, co uvádíte. Jen např. opravdu dobrých eGovernmentem by se dalo ušetřit obrovské množství míst úředníků (potažmo by se uvolnilo mnoho nemovitostí, ve kterých sedí). Např. školství či kultura opravdu nepotřebují svoje vlastní ministerstvo na centrální úrovni. Pohybuji se ve stavebnictví, takže velmi dobře vím, za kolik se dá stavět a že státní zakázky (centrální i obecní) jen v tomto oboru jsou ne jednou, ale vícenásobně předražené a o provedení ani nemluvím. Jen na IT, kterému 95%politiků a úředníků nerozumí, protože si pomalu neumí ani zapnout počítač, se vyhází ročně desítky a desítky miliard. Od Listopadu s tímto neudělala nic žádná strana ani vláda. Čtyři roky neudělal nic ani Babiš a jeho ANO (naopak), a časem i jeho obdivovatelům dojde, že jen věřili jeho lžím.

0 0
možnosti

J49i75r29i 73K87u68c22e54r72a

28. 1. 2018 12:31

Já jsem podobný důvod již uváděl, ale nyní ho mám potvrzený odporníky ;-) : Podle politologů některé média svou „přepálenou” akcentací problémů Zemanova okolí a jeho kampaně vyprovokovala mnohé váhavé voliče, kteří nakonec hodili hlas staronovému prezidentovi.

3 0
možnosti