Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J73a80r35a 21R89a13n13k

8. 2. 2015 3:53

Karma, diky za Vasi organizaciR^R^ Je videt, ze listopad jeste neskoncil, ale treba cigarety a alkohol vse vyresi.

0 0
možnosti
LK

Také nesouhlasím s pisatelem a měl by si ten inteligent uvědomit, že jej také neurážím. Jsem členem ANO a nestydím se za to. Kdybychom byli všichni jako pan Babiš, tak bychom si nemuseli nadávat.

0 0
možnosti

"Ale z úst Miloše Zemana, jakožto politické i lidské trosky,..." I Vy jeden srandisto, takovej elaborát jste vytvořil, a nějak Vám přitom nedošlo, že slova vyřčená pol. a lidskou troskou by mohl brát vážně jen dementík;-D Takže jste spíš dal cucfleček smrti svýmu blogu:-)

0 3
možnosti
MF

A kdo jinej by měl být premier, když ne Babiš? Už teď měl být.....

2 3
možnosti
JN

Stačilo napsat: Nemám rád Zemana a Babiše.

1 1
možnosti
KV

Napsat o prezidentovi své země, že je "politická a lidská troska" o autorovi vypovídá mnohé. Já osobně se domnívám, že právě tato, neustále omílaná mantra, dělá Zemanovi tu nejlepší reklamu, Ještě více podobných článků a máme takřka stoprocentní jistotu, že Zeman bude opětovně zvolen.

4 5
možnosti
Foto

Již minimálně  před 5 měsíci jsem četl článek politického experta. Babiš budoucí president, ale zatím  mu US politici moc nevěří, musí si jej ještě trochu proklepnout. Pokud projde tak bude.;-D

0 2
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1504x
Systémák a matematik, kterému, prosím, odpusťte chyby češtiny v textech :-).

Zakladatel iniciativy Listopad ještě neskončil  (www.listopadjesteneskoncil.cz) a spoluzakladatel iniciativy Občanské liberální hnutí (www.ObcanskeLiberalniHnuti.cz).

Seznam rubrik