Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Reportáž z Oděsy a pochodů na UA a tak... Mimo jiné tam je Zeman. Nevypadá líčen negativně...

http://youtu.be/X98TNWDfk2I

0 0
možnosti
JP

Zdravím pana Sudu, i jeho druhy v iniciativě "Listopad ještě neskončil". Snad spolu s Vámi sdílím radost ze svobody, jejíhož zajiskření jsem se dožil před 25 lety. Nesdílímvšak slepou poslušnost výslovné lži, kterou šíří našemédia. Otevřete prosím oči, to vám píšu jen já za sebe a poznání o skutečnosti, které mám. Milí lidi, kdo vás i s panem Sudou získal pro víru v naši válečnou propagandu proti Rusku a našemu prezidentovi? Není to správná cesta, jestliže je náš národ dělen na dva prapory nebo ideologie. "Buď budeme stát na stráži za naši vlast, nebo nebude naše Česká republika vůbec existovat".

Pan Suda se obrací k našim osobnostem, jiní do zahraničí, jiní k psychiatrům a další vyzývají lidi, aby se přidali. K čemu se máme přidat? K likvidaci velitele české armády a Ruska, kteří podle lži našich médií uráží a napadá nás a "stát Ukrajina". Pan Petr Suda odsoudil obžalované bez vyslechnutí jejich svědků. Poslechl si jen žalobu a bije na buben trestu.

Chybí nám svobodná nezávislá média, která by pustila také obžalovaného ke slovu. Ta média právě mají podle Masaryka vzdělávat a pomáhat lidem ke správnému svobodnému jednání, bez kterého nemůže existovat demokracie. Mnoho věcí u nás doma v Čechách a na Moravě nefunguje, ale směr pana Sudy je mylný. On trhá místo sjednocení, vyslovuje odsudky místo zkoumání skutečných událostí.

Pokud se každý z nás nevzdá exportovaných cizích ideologií, bude se každý držet jen svých soudruhů a svého praporu. Nepohneme se z místa k obraně a budování naší země. Pojďme raději společně hledat podstatu skutečnosti, příběhy jednotlivých lidí v České republice i cizině. Falešné označování protivníků používali sověti když likvidovali jednou rolníky, jednou dělníky a jednou inteligenci a znovu dokola? To ne-fun-gu-je.

5 0
možnosti
RM

Zajímalo by mne jak můžete být tak skálopevně přesvědčen, že to co se děje na Ukrajině je dílem Ruska? Zaútočilo by Rusko silou na Ukrajinu, tak než by si toho Evropa všimla, tak by už žádná Ukrajina nebyla, jen by se trochu rozrostlo Rusko.

Jak píše pan níže, jako ironie dobré, ale mého názoru trochu nepovedené.

3 2
možnosti
PL

P67e60t10r 74L14u33k75e97š

7. 1. 2015 12:06

Jako ironie to není špatné.

V opačném případě bych rád autora upozornil, že výraz "mlčící většina" si již rezervoval pan Veleba.;-D

1 0
možnosti
PS

Já jsem si již v roce 2010 rezervoval slogan "Bude líp" a používá to někdo jiný. Pan senátor Ing. Veleba určitě autorovi článku promine.

Nyní jde o hodně - domluvit se a nehádat se mezi sebou. To totiž mocní potřebují, hlavně tíí neschopní. "Rozděl a panuj" je jejich léty osvědčené pravidlo.

Ale stále platí: Zdravý rozum si získá přízeň, cesta proradných vede k záhubě.R^

0 0
možnosti
VP

Docela pěkně jste píchl do hnízda zastánců přípojení Česka k Ruské federaci. ;-D

1 5
možnosti
PV

P89e27t88r 59V69l16c43e23k

7. 1. 2015 11:26

Dík, lepší ilustraci způsobu uvažování hysteriků proti Zemanovi jste snad ani vymyslet nemohl......:-P

4 2
možnosti
MK

"Aby mohl člověk diskutovat, musí se nejdřív naučit formulovat své názory" Dobrá, pane Zdechovský. Doufám, že budu formulovat svoje názory dostatečně srozumitelně. Ve formě otázek. Kde berete tu jistotu, že mluvíte za "mlčící většinu"? Máte nějaký sociologický průzkum ze kterého čerpáte, nebo pouze smýšlíte tak, že to s čím vy nesouhlasíte musí být v menšině? Kde jsou fakta, která potvrzují váš názor? Děkuji za odpověď.

1 0
možnosti
MK

abych předešel případn argumentaci klesající podporou prezidenta... Klesající podpora Zemana neznamená stoulající podporu knížete a jeho fans. Znamená pouze to co znamená - nepodporu Zemana.

2 0
možnosti
PK

nejlepší by bylo, kdyby mlčící většina nespoléhala na jiné a pokud cítí, že jsme jako společnost na dně, tak aby vzala odvahu odpovědnost do vlastních rukou a našla mezi sebou své zástupce s jasným cílem, jak tuto společnost ode dna opět odrazit.. Pokud totiž jakákoli skupina lidí usiluje, aby nastala změna, ale nemá konkrétní představu o tom, kdo by tu změnu měl provést a jaká změna by to vlastně měla být (ani jedno ani druhé totiž z otevřeného dopisu nevyplývá), pak to nedopadne dobře, protože sedne na lep prvnímu populistovi, který se na scéně objeví..

3 0
možnosti
IM

I64v17o 14M88i82l82d15a

7. 1. 2015 9:49

o Ukrajině a situaci v ní víte jen BRUSELSKÉ HO*NO!!!

2 3
možnosti
KJ

Otevřený dopis,kterým osobnostem?Halíkovi,Kocábovi.Filipovské,sochaři Černému a jim podobným?:-)

10 0
možnosti