Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Tak různá podobenství jde při trochu snahy napasovat na vše. Zvláště když to je vytýčený cíl slohového cvičení. Pak už jen o kouzlení se slovy k dosažení stanoveného cíle. Ale nesmí se to zabít zcela evidentní lží jako zde udělal autor, když označil jím definované čerty za vlastníky médií. Opak je zřejmou pravdou. Sluníčkáři sice vlastní přímo jen okrajové žumpy typu Deník referendum, ale okupují redakce řady dalších a zejména těch veřejnoprávních.

2 0
možnosti
PG

Kraviny a naivní bláboly

1 0
možnosti
PG

Kraviny, bláboly o ničem a opět kraviny

3 0
možnosti
JR

J14a47r97a 26R60a54n93k

8. 1. 2016 19:20

"Andele" nemusi nutne videt vse ruzove, jen nechteji ztracet lidskost....a sleduji jiz leta, co se deje....

0 0
možnosti
FK

Musim rict, ze vase charakteristika sebe jako systemaka a matematika me udivuje. Muzu se zeptat proc se povazujete za matematika?

1 0
možnosti
IM

I25v41a36n 87M71i94n96á69ř

8. 1. 2016 19:02

Myslím, že po děsivých skutečnostech, kdy tisíce muslimů v německých metropolích zločinně a sexuelně napadalo ženskou část obyvatelstva - nemá skutečně cenu, tomuto naivnímu autorovi - cokoli vymlouvat !!!

7 0
možnosti
LS

Trochu nám v tom děláte chaos autore. Sluníčkářem se cítím proto, že mám raději sluníčko než zataženou oblohu, také jsem raději, když se lidé neperou, neplivou na sebe, nevyhrožují a neubližují si, věřím sobě i ostatním lidem, že budou dělat to, co je třeba, případně to, co se od nich v jejich profesi očekává (policie, hasičí, lékaři, ...) a tudíž nemám strach, přesto že o rizicích vím.

No a teď se dozvídám, že smím být sluníčkem jen pokud beru peníze z dotací ... tak ... tuhle podmínku holt nesplňuji :)

1 0
možnosti
ZB

Karma.Velmi výstižně napsáno.Problém je,že čerti nejsou schopni rozlišovat mezi andělem a Mikulášem.V jejich jednoduchém světě je každý kdo není čert vlastizrádce,který patří na šibenici...Na tomto čertovském blogu moc velkou karmu mít nebudete a nazvat ikonu všech čertů Zemana,hlupákem a demagogem je v očích čertů přímo smrtelný hřích;-)

1 2
možnosti
JS

Prosím, která že to média jsou pod vlivem čertů, rád bych si něco přečetl pro srovnání s těmi ostatními eurocenzůrovanými?

10 0
možnosti
VV

Vynikajici myslenka.

Navrhui ji vsechny ty ozrale certy, mikulase a andele poslat do mist, kde ti utecenci prekracuji hranici EUat jim tam nazornym hlasem a gestem vysvetli, co je v EU ocekava.

3 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1504x
Systémák a matematik, kterému, prosím, odpusťte chyby češtiny v textech :-).

Zakladatel iniciativy Listopad ještě neskončil  (www.listopadjesteneskoncil.cz) a spoluzakladatel iniciativy Občanské liberální hnutí (www.ObcanskeLiberalniHnuti.cz).

Seznam rubrik