Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J27a25r50a 65R52a11n97k

19. 11. 2015 22:01

Krasne jste to shrnul, dikyR^

1 3
možnosti
MM

Pane Sudo, opravdu mne pobavilo Vaše tvrzení, že se prezident Zeman bojí. Čeho? Znám jej osobně a rozhodně to není člověk, který by se bál. Studentům bylo umnožněno, aby v menší skupině (z bezpečnostních důvodů) květiny položili. Oni to však odmítli. Navíc šlo o akci konanou odpůrci migrace a studenti nesli transparenty vítající migranty. Jak by to asi dopadlo, kdyby byli vpuštěni? Policie vždy a na každé akci brání, aby na ni nepronikli odpůrci z druhého tábora a je to v naprostém pořádku.

Pokud mi nevěříte, podívejte se na můj blog, jsou tam videa, dokládající tu "pokojnost" studentů. Videa, která natočili sami studenti. Jenání ochranky nebylo nehorázné, ale ze v souladu se zákonem rázné a bylo v naprostém pořádku. Vy jste šel v litopadu 1989 na Albertov s myšlenkou že chcete odstranit vládu komunistů? No, to jste byl s agentem Zifčákem asi jediný. Na Albertově tehdy nikoho ani ve snu nenapadlo, jaký může být následující vývoj. Inu a to, jak se pan Mejstřík "nezměnil" jak tvrdíte, to jsem měl možnost před časem posoudit osobně.

Vy máte strach? Já ne, rozhodně ne z toho, co Vy. Já jej nemám i díky tomu, že se našel alespoň jeden politik, který hájí tuto zemi, její národ a který strach nemá - Miloš Zeman.

9 4
možnosti
PB

.....ááá, tak listopad končí za tejden,- iniciativo;-D !

3 0
možnosti
Foto

Nemám rád, když vidím příspěvky typu - souhlas, dokonce naprostý a pod. - ale nemohu než souhlasit, nemám co bych dodal. Skvěle shrnuto. R^R^

11 3
možnosti
LV

L83i32b17o33r 97V61a44n35ě42k

19. 11. 2015 19:58

To jo.

I pitomosti lze skvěle shrnout.

Jen když se shrnuje všeho moc dohromady, je potřeba kancelář na uvádění blogů na pravou míru.

2 4
možnosti
JN

J84i91ř65í 85N41o73s16e44k

19. 11. 2015 18:28

Pane kolego, pletete si pojmy "bezpečnost" a "odvaha" a "nesmyslný hazard".

Viděl jste tady na iDnes fotky odstřelovačů hlídajících Hollanda? Je to jen kousek od nás. Věřte, že by se s žádným "studentem" nebavili (zvlášť ne se čtyřicetiletým potížistou a taky naším drahým Pešinským).

Toť vše.

9 1
možnosti
Foto

Nerad to říkám, ale pro některé by bylo asi fakt lepší, kdyby u toho pomníku nějaký blázen s výbušninou uspěl a odpálil se, nebo třeba jen někoho postřelil. Možná by jste konečně procitly a pochopili, proč tam ti policisté byli :-( A to že se Zeman domluvil s Konvičkou to víte odkud ? To jen tak plácáte bez důkazu, nebo děláte v nějaké tajné službě ? :-):-)

9 5
možnosti
RM

R62o22m14a85n 21M27á39c64a

19. 11. 2015 18:11

diky za clanek a karma...

"Na Albertově se jednalo o spontánní neorganizovanou akci a čistě spontánní byla také reakce lidí. Jakmile Zeman přijel, začali lidé pískat a skandovat hesla proti Zemanovi. "

ale nejednalo... cele to prece bylo organizovane americkou ambasadou... psal o tom aeronet a ruska media... tak to musi byt pravda ;-)

9 6
možnosti
JS

Nemáte pravdu pane Máco, tentokrát u toho Schapiro nebyl. Šíříte poplašnou zprávu. Jo a já už nejsem nikde zaměstnaný a účet na internetu nemám IT specialisto. ;-D;-D;-D

4 3
možnosti
LN

...Lźete....kontroly možná byly pro ty kteří přišli brzo...aby mohli být v předu.....jinak nikdo nikoho nekontroloval.....a studenti.....???..ti co přitáhli někd yv půltřetí s touhou navézt se do zadní části shromážděného davu....zastavila policie aby zabránila maléru...a dobře udělala

6 4
možnosti
VS

Vy jste schopen na dálku identifikovat touhu i její druh? To tedy gratuluji.

5 4
možnosti
Foto

Myslím, že většina národa souhlasí se Zemanovým názorem na imigranty a muslimy. Nakonec vy nejste jiný. Jako Zeman pro jistotu háže do jednoho pytle všechny muslimy, protože se dá jen těžko zjistit, který z nich je hodný a který zlý, tak vy měříte stejným metrem komunisty. Přitom bylo mezi nimi mnoho slušných a pracovitých lidí, kteří za 1. republiky zažili bídu a dali se k nim, protože si mysleli, že tím, že když někdo dělá ředitele, nemusí mít rovnou 100 x vyšší plat než jeho zaměstnanci.

8 4
možnosti
JV

J95i84r49i 10V63r97a35b26e82c

19. 11. 2015 18:04

Proto nahazet do pytla vsechny exkomunisty a komunisty a klackem mlatit -  trefite vzdycky toho spravnyho.

2 5
možnosti
JS

Pane Sudo, revoluce už skončila. Koukám, že jste tenkrát nebyl u lizu. ;-D

9 6
možnosti
Foto

A VY očividně byl. ;-D

5 4
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1504x
Systémák a matematik, kterému, prosím, odpusťte chyby češtiny v textech :-).

Zakladatel iniciativy Listopad ještě neskončil  (www.listopadjesteneskoncil.cz) a spoluzakladatel iniciativy Občanské liberální hnutí (www.ObcanskeLiberalniHnuti.cz).

Seznam rubrik