Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak on problém je v tom, že průzkumy různých společností se diametrálně liší a hlavně se pak obvykle liší skutečné výsledky ve volbách.

Viz průzkumy před eurovolbami kdy měl být mezi ANO a TOP09 rozdíl až 20% a výsledek byl téměř ttožný výsledek.

0 0
možnosti

Tradiční parlamentní strany budou mít vždy dost finančních  prostředků a dostatek zavázaných sponzorů. Babiš si to dokázal zafinancovat sám a nemyslím si , že to byla charita ve prospěch občanů. Ony průzkumy , rozhovory do předních médií, koblihy a trocha populismu o tom jaký jsem pašák dělají zázraky.

2 0
možnosti
Foto

Lidi nechtějí tu drobnou práci politickou. Chtějí wrestling a ten jim Fiala ani Schwarzenberg nedopřejí. Ještě tak trochu Kalousek, ale ten je v ringu za toho, komu scénář zápasu předepisuje prohru.

1 0
možnosti
Foto

Myslím si, v souladu s tím, co píšete, že pravicové strany zoufale trpí nedostatkem osobností. Žijeme v mediální době a klíčem k úspěchu je  tedy mediální obraz politiků. Ten je u ODS z mého pohledu katastrofální. Pan Fila (nic proti němu nemám a je to třeba dobrý pedagog i člověk) je pro mě ukázkou toho, jak naprosto nevhodného kandidáta si strana zvolí. 

Po úplném odchodu pana Schwarzenberga (což se dříve či později stane), který sice vyvolával protichůdné reakce, ale je "personou", bude TOP 09 s panem Kalouskem včele v zoufalé pozici. Petr Mach by chtěl být Klausem, ale asi se jím v dohledné době nestane. 

Takto slabá pravice vytváří nevyváženost, která, myslím, české politice vůbec neprospívá.

6 0
možnosti

Co nabízí OLH?

0 0
možnosti

Smutné na tom je, že výzkumy nebudou daleko od pravdy. 

Při normálním rozdělení inteligence je 50% lidí průměrných a méně inteligentních, tj. klasická levicová volební základna. A z těch nadprůměrných ještě odečtěte státní zaměstnance, zaměstnance neziskovek, větší část důchodců, novináře a popletené studenty humanitních oborů. I ti většinou volí levici. 

Z toho vyplývá, že Babišovo koblihy, Sobotkovo 30,- stříbrných a komunistická nostalgie vždy vyhrají.:-/

4 2
možnosti

Pán je elitář? Ti nikdy nezklamou. ;-D

1 0
možnosti

J73a59n 86R92á35ž

8. 11. 2015 11:51

Evropská společnost se nachází v období krize hodnot. V takových dobách se stírá ideologie ptravice/levice  a roste společenská objednávka po politicích, kteří srozumitelným způsobem nabídnou lehce uchopitelná témata. Ani ODS, ani Svobodní, ani Zelení nemají osobnost, která by to dovedla.  Proč se ostatní nepoučili z úspěchu babišova hnutí, které zcela jednoduchými slogany předkládanými nekorektním a tím srozumitelným jazykem charismatickou osobností vyhrálo volby i když mediální mainstream dělal vše oproti aby nevyhrál. To samé bylo se Zemanem..

Politika euro špiček vytváří prostor pro jednoduché anti  slogany a buď je uchopí demokratické strany nebo za pár měsíců budou po evropských městech pochodovat náckové a nenabídne-li někdo alternativu, budou se k ním nabalovat další a další.

Hitler měl v roce1930 pár tisíc příznivců, v roce 1933 vyhrál volby a za další dva roky za ním šli všichni Němci! To musí být varování!

3 0
možnosti

Vazena pani. Pripominat Hitlera dnesnim lidem neni moc chytre. Specialne ve vasem podani. Vy zijete na sever od statu, ktery vzdy mel ve vedeni jedince, ale nikdy se nestala diktatura v teto zemi (od roku 1787, kdy byla schvalena jejich ustava). Dokazete odpovedet proc?

Zde je odpoved jen pro vas, protoze znate anglictinu.

"Checksand balances

Toprevent one branch from becoming supreme, protect the "opulentminority" from the majority, and to induce the branches to cooperate,government systems that employ a separation of powers need a way to balanceeach of the branches. Typically this was accomplished through a system of"checks and balances", the origin of which, like separation of powersitself, is specifically credited to Montesquieu. Checks andbalances allow for a system based regulation that allows one branch to limitanother, such as the power of Congress to alter the composition andjurisdiction of the federal courts

Toto je odpoved na moji otazku. Tak by mela Evropa pripravit jeji vedeni, aby se opravdu mohla sjednotit!!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1504x
Systémák a matematik, kterému, prosím, odpusťte chyby češtiny v textech :-).

Zakladatel iniciativy Listopad ještě neskončil  (www.listopadjesteneskoncil.cz) a spoluzakladatel iniciativy Občanské liberální hnutí (www.ObcanskeLiberalniHnuti.cz).

Seznam rubrik