Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

milej pane o Krylovi moc nepište to je člověk úplně na druhé straně vašeho hodnotového žebříčku. Jednou jsem s nim mluvil v hospodě a byl hrozně takovej nasranej.  Mně to bylo divný, byli jsme nadšení po revoluci a nechápal jsem to.  Ted už to chápu on už viděl jací gauneři to převzali. A to jsou vaši oblíbenci. Tak nechte Karla.

0 0
možnosti

J24a52r68a 19R69a13n33k

24. 5. 2015 18:31

Mate PRAVDUR^

1 0
možnosti

vy už se taky probuďte nebo bud e pozdě.  žijete v matrixu

0 0
možnosti
Foto

Existuje státní moc a společenská moc.  A těch  "malinkých" Krylů je moc, nejsme malincí. Prima článek na nedělní odpoledne. :-) Ještě si jdu postit Hyde Park, chytla jsem jen závěr a myslím že s našim problémem hodně souvisí. Hezké odpoledne všem :-)

1 0
možnosti

Koupím KLEc .. zn NA KECY

0 0
možnosti

Vy žijete v určité iluzi a zapomínáte co stálo i za pádem minulého režimu a to rozklad občanské morálky, hodnot a schopností samostatnosti. 

Tato jedna dělnická vrstva měla po tom to společenském debaklu a roku 89, vytvořit původní rozvrstvenou společnost, jež zde vznikala dlouho a historicky tak jako za 1 republiky i když to nebyl žádný ideál ... .

My si už dávno nemůžeme vybírat koho do politiky, neboť zde už nikdo není a zde navíc to není o jedné osobě ale celém regimentu lidí jež by hnul s tím molochem státní správy ... .

Zde platí rovnice co přináší a co za to platíme ... . Už vám otrnulo jaké zde bylo prostředí kdy různé mafie likvidovali prosperující firmy, republika byla rozdělená na oblasti zájmů, lidi tunelovali to co šlo.

Proč Babiš po 25 letech vstoupil do politiky ? Byla zde reálná hrozba a pořád je, zde manipulovatelné insolvenční řízení, že různí vykukové šikanují firmy a chtějí i výpalné ... .

Kryly zde nepotřebujeme, potřebujeme občany jež se samí umí o sobe postarat, řešit své problémy, znají hodnoty za vším ... .

Tato naše společnost vlastně utopila naši prosperitu a díky jí je i  průmysl v cizích rukou ... .

Probuďte se a pochopte situaci a stav společnosti že už tu vlastně nikdo schopnější není !!!

1 0
možnosti
Foto

Vážený, Vaše ideologická agresivita je bezmezná. Úplně ponechám stranou to, že obvykle diskutujete sám se sebou, tedy, že si sám odporujete. Jasné je ale jedno. Nechápete, že není tak důležité co kdo píše a říká, ale s jakým cílem to dělá. V tomto ohledu jste ještě pro mne záhadou, ale přiznám, že pomalu docházím k názoru, že jste plně v zajetí negativních sil, kterým nerozumíte, a tak si pomáháte hlasitým křikem.

3 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1504x
Systémák a matematik, kterému, prosím, odpusťte chyby češtiny v textech :-).

Zakladatel iniciativy Listopad ještě neskončil  (www.listopadjesteneskoncil.cz) a spoluzakladatel iniciativy Občanské liberální hnutí (www.ObcanskeLiberalniHnuti.cz).

Seznam rubrik