Dopis poslancům Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR č.1

Vážená poslankyně, vážený poslanče,obracím se na Vás, protože chci mít čisté svědomí před sebou samým, svými dětmi i spoluobčany. Tímto dopisem vyjadřuji svůj vlastní názor, o němž vím, že může být mylný. Říkám jej však s plnou zodpovědností.

Domnívám se, že by již mohlo být opravdu dost manipulativního jednání ze strany některých veřejně činných osob, které se snaží zprava, zleva, závisle či nezávisle ovládat naši zemi. Jejich jednání, chování, vystupování, výroky a projevy jsou evidentně vedeny pouze a jen za účelem dosažení jediného cíle – MOCI.

Hrají svoji HRU a je jim úplně jedno, jestli mluví pravdu, polopravdu nebo přímo lži.

Hlavními hráči jsou Václav Klaus a Miloš Zeman. Lidé, kteří postupně ztratili páteř a své konání uzpůsobili pouze a jedině tomu, aby se mohli opájet mocí a vlivem.

Pokud si hráli svoji hru na vlastním hřišti České republiky, tak to byla záležitost občanské a politické vyspělosti nebo nevyspělosti obyvatel této země, ale jestliže začínají hrát kartami světovými, pak je z mého pohledu třeba zasáhnout. Jejich vyjádření k ukrajinské krizi jsou velmi závažná a mají mezinárodní vliv a dosah. Nejsem již schopen sledovat, jak tito dva pánové, pouze ze svých vlastních pohnutek a touhy po udržení si voličské základny, sahají po vyjádřeních, o která se může opřít takový despota, jakým je Vladimír Putin. Mnoho a mnoho lidí na ukrajinské i ruské straně přichází o životy POUZE A JENOM proto, že si několik demagogů posedlých touhou po moci hraje další své hry.

Je mi smutno. Je mi smutno z toho, že ANI JEDEN z vás, poslanců Parlamentu České republiky, není schopen se postavit lidem typu Zemana, Klause, Dlouhého, Dolejše apod. Že nedokážete DŮRAZNĚ VYSTOUPIT proti naprosto nezodpovědným,  s velezradou hraničícím činům a vyjádřením Klause a Zemana, dvou největších manipulátorů novodobé historie České republiky.

Vážené poslankyně, vážení poslanci. V době, kdy nás bezohledně bili na Národní třídě, a pak ještě několik málo měsíců potom jsem věřil ve svobodu a demokracii. Od opoziční smlouvy mám však pocity prázdnoty a zklamání, které se stupňují. Vrcholem jsou události posledních týdnů, kdy již mlčet nemohu a nechci.

Děkuji za Váš čas. Stále věřím, že máme demokracii a právo na vyjádření vlastního názoru a že v této zemi stále platí Listina základních práv a svobod. Věřím také, že podaří-li se eliminovat vliv lidí typu Zemana nebo Klause, má tato republika obrovský potenciál a oddechne si i celý svět. Je pouze na vás, politicích, jestli budete konat nebo budete strkat hlavu do písku.

 

Petr Suda
občan a bývalý student PřF UK,
účastník Národní třídy 17.11.1989 

 
(dopis byl adresně zaslán každému z 200 poslankyň a poslanců)
LISTOPAD JEŠTĚ NESKONČIL (facebook)

Autor: Petr Suda | úterý 25.11.2014 9:09 | karma článku: 19,57 | přečteno: 1070x
  • Další články autora

Petr Suda

Listopad ještě neskončil

6.3.2018 v 11:02 | Karma: 26,68