Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Parlament zřejmě nezná Ústavu ČR, nebo ji nikdy neviděl "zevnitř", prezident se chová jako člověk rozumu zbavený, a v tomto stavu může způsobit cokoliv, ale Parlament se chová jako by se vůbec nic nedělo?

0 0
možnosti
MD

a co my lidi můžeme, podle Čl 23) Listiny základních práv a svobod, mají občané právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny..

0 0
možnosti
ON

O88t16t13o 24N20o11v86a29k

15. 1. 2015 13:19

To je tydyt tenhle pan, Zeman mluvil o dusevne postizenych lidech, tedy o lidech, kteri jsou na zvlastnich skolach a beznou vyuku nejsou schopni absolvovat.

Pan je zjevne slunickar, ktery jak byva u tehle lidi zvykem LZE celemu narodu do oci a mota dusevni postizeni s fyzickym.

Kopat do Zemana je nejak moderni, ale kopta do nej za kazdou cenu ?

Pan blogger je asi taktez postizeny, nebot neni schopen pochopit kontext ... coz je asi u humanitne vzdelanych lidi bezna vada [>-][>-][>-]

2 0
možnosti
Foto

Škoda, a pro (ne)přežití lidstva je to v negativním slova smyslu klíčové, že se lidé tak staví na zadní vůči přírodě, ze které vzešli, a vůči přirozeným instinktům, pane. Miloš Zeman to zas řekl na plnou hubu. To je celé, byť čest výjimkám na obou stranách takových sloučení v reálné praxi.

3 2
možnosti
Foto

Nikdy dopředu nevíte, co dobré pro přežití populace, která zdánlivá nevýhoda se může stát populační výhodou, tedy přežití genů do další generace. Jak bylo ukázáno pěkně v jedné scifi, tak byly to právě děti s Downovým syndromem, které byly jako jediné schopny  přežít radioaktivní ozáření.

1 1
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1460x
Systémák a matematik, kterému, prosím, odpusťte chyby češtiny v textech :-).

Zakladatel iniciativy Listopad ještě neskončil  (www.listopadjesteneskoncil.cz) a spoluzakladatel iniciativy Občanské liberální hnutí (www.ObcanskeLiberalniHnuti.cz).

Seznam rubrik