Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

100 % souhlasím. Mám jen 2 poznámky:

1) Podceňujete ruské hackery, jsou jak trpaslíci a vlezou všude. ;-D

2) Vítači se omlouvat nebudou, část konvertuje na islám a zbytek sehne hřbet.

0 0
možnosti
OK

Zdá se, že kdybych řekl, že i přes nesmyslnost masového (bezhlavého) přijímání migrantů nelze a priori odsuzovat jakéhokoli muslima jen proto, že je muslim, bude mne zřejmě za tento názor někdo muset platit.

1 2
možnosti
Foto

Apriori nelze odsuzovat nikoho, tak by to bylo na světě krásné a bezchybné. Leč, patrně se točíme ve spirále, kde pro idealismus už není místo, paradoxně se jím sytí útočník. Zdá se, že jsme se coby civilizované společenstvo dostali do situace, kdy si bude muset napadený vybrat mezi svým přežitím nebo idealismem. Ani jedno nebude bez obětí.

13 1
možnosti
JZ

A odkud víte Vy, že to byl teroristický útok, když V8m to média nechtějí říci? Vy jste tam zrovna byl? Myslím, že právě díky médiím o tomto možném teroristickém útoku, víte, tak těžko můžete naznačovat, že Vám někdo něco tají.

Vánoční nálada Vám bude chybět? Nebýt toho náklaďáku, tak jste jako v pohodě, zbytek světa žije v klidu a míru? Jenom u nás zemře na cigára 60 lidí denně, 15 na chlast, 2 na silnicích a nevím kde ještě jinde.

Veselé Vánoce!;-)

1 6
možnosti
PS

První odstavec:princip Occamovy břitvy, spolehlivé a funkční.

A druhý odstavec je myšlený jako humorný....

6 0
možnosti

Není třeba se obávat další světové války. Stačí pozvání a přijdou ti, kteří budou vybíjet původní obyvatelstvo, které nebude mít možnost se bránit.

2 0
možnosti

Karma.

Bohužel smutná realita Evropy, která brzy zahyne na svou humanitu.

10 0
možnosti
EM

ČT24 ještě ráno po šesté hodině tvrdila, že se jedná pravděpodobně o dopravní nehodu.

11 1
možnosti
Foto

Lžete-již včera večer říkali, že není jisté zda jde o útok či nehodu, ale, že ravděpodobný je útok.

0 6
možnosti
Foto

Co si pustit nějaký zpravodajský kanál-tam to běží pořád.

Např. na ČT24

0 7
možnosti
PS

Od vás bych čekal bláboly typu:jednalo se o jednotlivce,s islámem to nemá nic společného atd.Taková celebrita jako vy se zmohla jen na suché konstatování.V 6 00 ČT 24 informovala přesně jak popisuji,nemusím lhát jako vy abych si vydupal pozornost.

12 2
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2777x
Momentálně jsem vedoucím pracovníkem v IT oddělení. Živím se jako programátor/vývojář/IT specialista .V mé profesi je logické uvažování nezbytné, bohužel současné kroky EU jakoukoliv logiku postrádají. Nezastávám názor, že je třeba EU opustit, ale EU se musí od základu transformovat. Nejlépe návrat k ekonomické spolupráci a zrušit nesmyslnou Lisabonskou smlouvu. Jsem sportovní střelec a člen sdružení LEX (sdružení na ochranu práv majitelů zbraní).    

Seznam rubrik