Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

Dobre Masaryk, tohle jsem nevedel R^. Opet se ukazuje, ze to byl frajer, kteremu soucasne politicka generace nesaha ani po kotniky...

3 0
možnosti
PB

Tak sledovat v ČT paní Džamilu bylo velmi úsměvné. Obávám se jen toho, jak moc mohou býti brány její naivní, nesmyslné až hloupé argumenty vážně. Tedy zejména žonglování s myšlenkou, že už držení zbraně občanem a její ev. použití znamená, že občan bere starost o bezpečnost do svých rukou, tedy oslabuje moc státu. Správné chování dle Džamily Stehlíkové je lehnout si na zem dělat mrtvého, nenápadně mobilem zavolat policii, a vyčkat, až tedy policie přijede.

Držitelé ZP rozhodně nejsou bandou kovbojů. Naopak: je to skupina těch nejvíc loajálních lidí směrem ke státu - Čistý rejstřík, žádné problémy s okolím, a u zkoušek musí prokázat dost nabytých znalostí. Celý ten proces k získání zbraně trvá dostatečně dlouho, aby odfiltroval nějaké nutkavé potřeby psychopata. Já osobně si velmi, velmi cením toho, že právo, možnost získat a držet zbraň tu je!

19 0
možnosti
VV

Nevidim zadny duvod proc by normalni clovek mel potrebu vlastnit, natoz nosit u sebe zbran.

Chapu myslivce ci sportovni strelce. Ale ostatni. Nemusim pripomitat toho vysinuteho v Uherskem brode.

A za vlady strany jedine se nejednou stalo, ze se lampasak v hospode ozral, pohadal s nekim a zacal strilet. Jen o tom nikdo nikde nesmel psat.

1 30
možnosti
PS

Pán v Uherském Brodě dávno neměl vlastnit ZP.Tam selhalo naprosto vše.

https://www.krajskelisty.cz/zlinsky-kraj/okres-uherske-hradiste/12225-k-masakru-v-uherskem-brode-vubec-nemuselo-dojit-casovana-bomba-tikala-sestnact-let-co-prozradila-policejni-zprava.htm

Jinak neuvěřitelná drzost prosazovat zásadu co nepotřebuji já nemusí mít nikdo.Máte auto? obhajte to

20 0
možnosti
Foto

J40a41k90u46b 35R91o29t79h

7. 2. 2017 10:04

Ano, souhlas a karma. Včera tady psal bloger Dvořák, velmi hystericky, že všichni, kdo mají potřebu vlastnit či nosit legální zbraň, jsou psychicky narušení. Jak souzní s EK, co? A přitom by normálně na orgánech EU nenechal nit suchou.:-/

0 0
možnosti
PS

Naprosto přesně popsáno. Nejde jen o zbraně jako takové, jde o princip svobody jednotlivce i národa. Jde o způsob života každého občana EU v budoucnu. Zda chceme o svém osudu rozhodovat sami a svobodně, nebo nás budou ovládat lidé z Bruselu , lidé bez kompetencí a zdravého rozumu, někdy i se špatným úmyslem.

14 0
možnosti
Foto

Ale v zásadě je si nutné uvědomit, že svět beze zbraní by byl nejkrásnějším světem, který si lze představit, něco jako ráj, v němž je vyloučeno používání násilí.

1 13
možnosti
MB

M24i86l34o64š 33B13é67m

7. 2. 2017 10:37

Bohužel, zločinec vás může zmlátit i beze zbraně...

5 0
možnosti