Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

habit-.!..

17. 6. 2011 1:54
...stručně a výstižně řečeno, nádhera, smekám...

... R^

0 0
možnosti
C

carolusI

17. 6. 2011 1:49
Reformy jsou nutné.

Jenže úplně jiné, než k jakým se chystá vláda. Především je třeba ucpat černé díry ve kterých mizí miliardy ze státního rozpočtu bez jakéhokoli efektu. Těmi černými děrami jsou kapsy loutkařů, kteří tahají za provázky politiků. Úmyslně vynechávám slovo  "našim" , protože ti politici patří svým loutkařům a jejich zájmům slouží. Naši politici to rozhodně nejsou.   Další nutnou reformou je pročištění právního řádu a přebujelé státní správy. Ale do těchto reforem se politici nehrnou. V kalných vodách se lépe loví. A není žádný rozdíl mezi politiky modrými či oranžovými. Pohádky kterými nás občany oblbují slouží jen k tomu, aby nás rozeštvali a předhodili nám nějakou zábavu. K nějakým výsledkům se možná dobereme, až jim tu jejich propagandu přestaneme brát.

0 0
možnosti
K

kaktusak

16. 6. 2011 22:29
Ano, zapomeňme na své léta placené odvody,

věnujme je Kalouskovi a spol., zřekněme se svých práv, ať si vrchnost dál může dopřávat ty skvělé dovolené. Pak nás v pravičáckých médiích pochválí, jak jsme uvědomělí a zodpovědní.

0 0
možnosti
M

milanalois

16. 6. 2011 21:49
Jenomže tato vláda chce vyždímat ty, co už nic nemají.

A to, co z nich vyždíme, nalije do děravého vědra, jehož díry se jmenují korupce, nepotismus, lobbying, stranickost, diletantismus, nehospodárnost, hloupost, apod.

Příčinou potíží důchodového systému je nízká porodnost. Vláda místo řešení příčiny nemoci se snaží nemoc prohloubit, protože prosazuje opatření, která porodnost ještě více sníží, neboť jsou tvrdě protirodinná.

A všechno mají zaplatit nižší a střední vrstvy - bohatých se to netkne.

0 0
možnosti
M

mmmm1

16. 6. 2011 22:23
Re: Jenomže tato vláda chce vyždímat ty, co už nic nemají.

Porodnost: neblibni  v EU je pomalu 25% nezaměstannost a ty mluvíš o porodnosti- když ji budeš podporovat jinak než daňovým zvýhodněním-tak budou mít děti jen socky...s levicí a odbory nesouhlasím, ale reformy diktátem Kalouska jsou o ničem

0 0
možnosti
R

raks

16. 6. 2011 21:43
zvolil jste správné slovo

pro název  rodinných výdajů ?

mandatorní výdaj – povinný výdaj veřejného rozpočtu, obvykle plynoucí ze zákona;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1418x
Životní optimista a sportovec se snahou se stále učit. Baví mne žít, pracovat a sportovat. Jsem napůl flegmatik a cholerik. Občas mne štve politika, která se mění v marketing. Rád fotím.

Seznam rubrik