Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Moc pěkně napsáno. Ode mě karma!

2 0
možnosti
MR

Nechapu proc si nemuzete pronajmout komu chcete, je to prece vas majetek! Ja tu v Mexiku take svorne nadavam na vladu, tady jsou politici proflaknuti, ale muj barak a byt si pronajimam komu chci, a to delam pres realitni kancelar, ale vzdy se musi ptat zdali souhlasim. Proc si to nechate libit? Uz ty voly nevolte!

1 0
možnosti
Foto

Je to nesmysl. Na druhou stranu, když už jsme připustili, že nám někdo ty nesmysly odhlasoval v parlamentu, měli bychom si to zapamatovat k volbám. Jenže koho takové věci u voleb zajímají? Vyhrává kobliha, buřt a pivo a sliby chyby.

5 0
možnosti
MC

Nejde o nečekané efekty státního dobra, ale plánovaného vměšování do práv jednotlivce.:-) Vám karmaR^

7 0
možnosti
Foto

I Vy jeden vtipálku! Copak nevíte, že u nás bylo vždy zvykem, že zájem státu je vždy povýšen nad zájmem jedince. Nějak jste zaspal dobu……který to vlastně máme rok?

0 0
možnosti
Foto

Vaše úvaha je přesná, ale možná trochu komplikovaná. Já se spíše zamýšlím nad tím, co by se stalo, kdyby to bylo opačně. Tedy ta „neromská“ inspektorka by přišla první a byt by nedostala, protože byt by byl jako obsazený. Pak by přišla ta „romská“ inspektorka a byt by dostala. Byla by to také diskriminace? Ale možná, že je to stejné jako u veřejných zakázek. Ten nejlevnější podvodník ji musí dostat, protože jinak by to byla nekalá konkurence. Či něco podobného. Takže já se nesnažím hledat logiku tam, kde vládne politická hloupost s morálkou postavenou na hlavu.

10 0
možnosti
MC

To není politická hloupost, ba naopak socialistická prozíravost převozníka a pokud jde o morálku, tak není hezké lhát. Stát na to má vždy vámi placenou kontrolu.

0 0
možnosti
MP

Pak jedině pronajímat bez realitky. Nikdo mi nemůže nařídit, že kdo dřív přijde, tak byt dostane. Pronajímám byt a vždy řeknu - prohledněte si byt, jsem domluvena s dalšími zájemci, rozmyslete si vy, rozmyslím si i já, poradím se s manželem a tehdy a tehdy vám zavolám. Co by mi asi mohla ČOI udělat, nejsem organizace, neprodávám housky na krámě. Dokud není podepsaná smlouva, mohu nabídku pronájmu z jakýchkoli důvodů odvolat. Nikdo rozumný si do bytu nenasadí cikány, pokud by je osobně neznal nebo neměl spolehlivé doporučení.

10 0
možnosti
OP

Oni ale udělali chybu, že té Romce řekli, že byt je obsazený. Kdyby to zaonačili dle vašeho návodu, nic by na ně neměli

3 1
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1418x
Životní optimista a sportovec se snahou se stále učit. Baví mne žít, pracovat a sportovat. Jsem napůl flegmatik a cholerik. Občas mne štve politika, která se mění v marketing. Rád fotím.

Seznam rubrik