Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

30. 3. 2010 1:47
Občané by měli mít demokratickou kontrolu

nad výrobními prostředky.

0 0
možnosti
FM

fr-mottl

29. 3. 2010 22:30
jednu chybu delaji v teto veci snad vsichni, kdyz tvrdi

ze nelze zit na dluh. To je v pripade statu uplna hovadina, krome nekolika vyjimecnych pripadu v dejinach (Kuvajt, Brunai apod) jeste neexistoval statni utvar, ktery by nezil na dluh. Vzpomente si na Jana Lucemburskeho, farncouzsky kralovsky dvur, spanelske krale ... neni to o nicem jinem nez o tom, ze byli neustale v dluzich. Historie Evropy za poslednich 1000 let je historie dluhu a jejich umorovani valkou.

V tomhle ma pan Paroubek pravdu, dluhy se neplati. jen troubove, kteri neustale prirovnavaji stat k nejake firme neustale mluvi o tom, ze na socialni system je treba si nejdrive vydelat. Myslite si skutecne, ze Recko neco zaplati? Vzpamatujte se, stat neni firma ani rodina.

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

29. 3. 2010 21:08
je to od počátku špatně rozjeto

pro naivky to sice vypadalo v dobách rozprodejů státního majetku, že jsme tygři, ale bylo to jen zdání. Co mělo nějakou hodnotu patří cizincům, ti ovládli i většinu trhu a co utrží teče od nás do jejich domoviny. K tomu přičtěte státní zlodějnu, štědrou sociální politiku, přebujelou administrativu, vítězství ČSSD ve volbách a vyjde vám bankrot. Jak E.Beneš tvrdil- kdo je připraven, není překvapen. Tak se na něj připravujme.

0 0
možnosti
N

nesher

29. 3. 2010 20:18
souhlas

Vážený pane, nemohu než souhlasit, ale počítejte s tím, že na Vás místní cyber úderka z Lidového domu nenechá nit suchou.;-)

0 0
možnosti
K

karelgr

29. 3. 2010 21:14
Re: souhlas

Proč úderka z ČSSD? Tohle je problém,který zcela konzistentně podporují obě naše skvělé strany.Naprosto nelze upřít vinu ODS.Já si ani v posledním volebním období nevšim,že by se to lepšilo,ba naopak.Ale samozřejmě totéž platí o socdem. Tahle systémová chyba není jen u nás a nemá souvislost s rádoby pravicí či levicí. I když v těchto volbách kandidují někteří,kteří kupodivu problém vidí a chtějí proti němu opravdu bojovat,šamce na zvolení je 0.

0 0
možnosti