Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Opět hezké, dokonce i s památkami.. Tak mě napadlo při pohledu na ty brouky, že někteří vyhlíží křehce a jiní, jako rytíři v brnění..

1 0
možnosti

Děkuji za přečtení a komentář.

S tou různorodostí vzhledu máte naprostou pravdu. Já mám přírodu a tvorstvo rád obecně, ale řekl bych, že u hmyzu je v porovnání třeba se savci nebo ptáky mnohem větší rozmanitost a výskyt různých zvláštností až bizarností.

1 0
možnosti

Jako vždy pěkné fotky.

P.S. Nenechte se zlákat pochvalnými komentáři k fotografiím zámků a kostelů. Takových blogerů tu je "hafo" a jeden z nich dokonce v anketě (zaslouženě) zvítězil. Zato váš fotoblog o našich broucích je jedinečný.

2 0
možnosti

Děkuji za přečtení a hodnocení.

Zaměření fotoblogu určitě zachovám, je postaven na synových entomologických fotografiích a tak to bude i nadále.

Radim byla trochu výjimka v tom, že šlo o výpravu s dvojím účelem a když už jsem zámek a kostely fotil, tak jsem tím synovy fotografie doplnil. Popravdě mě hlavně zaujala šikmá věž v Plaňanech, o které jsem neměl tušení a která je opravdu dost šikmá:-) Ty kostely na člověka zničeho nic vykouknou cestou do Radimi.

1 0
možnosti
Foto

Je to krásne, aj chrobáčiky aj zámok aj podzámčie. a zaujímavá stavba kostola aj tá veža.

1 0
možnosti

Děkuji za přečtení a pochvalu.

Je tam moc hezky a na malé ploše hodně památek. Ta šikmá věž není obecně známá, přitom výchylka v cm je zřejmě po chrámu v Ústí nad Labem druhá největší. A když se díváte ze správného místa, tak na Vás opravdu "padá".

0 0
možnosti

Děkuji za návštěvu a srdečně zdravím.

1 0
možnosti
Foto

Na Radimském zámku jsem byla, je zajímavý. Víte, máte krásné fotky, podezírám Vás, že dost času ležíte na zemi a fotíte a studujete.

1 0
možnosti

Děkuji za přečtení a hezký komentář.

Pochvala patří synovi, broučí a jiné hmyzí fotky pořizuje on. A věnuje tomu opravdu hodně času, nejen na samotných výpravách, ale i v přípravě a pak zase při zpracování úlovků.

A zámek je opravdu velmi zajímavý.

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 24,14
  • Průměrná čtenost 1200x
HIC RHODUS, HIC SALTA.

Kybernetik, milovník blues a jižanského rocku, hledač pravdy a harmonie.